Toysdaily 玩具日報

One Piece 綜合討論區

堅爺同19慘被毒害
D@ZAce 發表於 30-6-2014 09:17 PM

佢兩個中得好深呀.....勁後追{:1_203:}
慢慢黎啦, 好快到你架喇副會.................
ray文 發表於 1-7-2014 12:39 AM

我已經免疫了....留錢留地方玩合金同EX{:1_228:}
我已經免疫了....留錢留地方玩合金同EX
iamfinethankuuu 發表於 1-7-2014 10:32 AM

你大把啦, 又有錢有地方................冇問題啦~:p
我都差悟飯呀..............未齊~
ray文 發表於 1-7-2014 12:40 AM

差邊隻悟飯會追唔返{:1_215:}
佢兩個中得好深呀.....勁後追
iamfinethankuuu 發表於 1-7-2014 10:30 AM

算好彩...DB系列出得唔多...十隻上下攪掂:he:
差邊隻悟飯會追唔返
D@ZAce 發表於 2-7-2014 11:11 AM

普通版.................等再版..............:DD
算好彩...DB系列出得唔多...十隻上下攪掂
D@ZAce 發表於 2-7-2014 11:17 AM

睇錯以為你話10k上下搞掂..................:x
普通版.................等再版..............
ray文 發表於 2-7-2014 11:55 AM

有SDCC個隻都仲要追埋普通版....果然係連死士{:1_203:}
睇錯以為你話10k上下搞掂..................
ray文 發表於 2-7-2014 11:56 AM

追埋SDCC悟空...10k真係差唔多:x:x
有SDCC個隻都仲要追埋普通版....果然係連死士
D@ZAce 發表於 2-7-2014 12:41 PM

mud連...............死士呀................:x
所以唔急, 再版咪入囉...............
追埋SDCC悟空...10k真係差唔多
D@ZAce 發表於 2-7-2014 12:43 PM

所以咪話囉.......................:58:
mud連...............死士呀................
所以唔急, 再版咪入囉...............
ray文 發表於 2-7-2014 12:43 PM

失禮哂....竟然漏左最重要既<>字 :x

參見大連死士文總
[quote]失禮哂....竟然漏左最重要既字

參見大連死士文總
D@ZAce 發表於 2-7-2014 02:20 PM [/size
連不是我..............仲以為你mud連添............:p

比錢囉><
:67:多年沒有來, 進來看一下