Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SDF-1, The TD MACROSS Brotherhood

原帖由 OST 於 28-12-2007 02:26 PM 發表

你個fd認真有米:50:

豬仔.....若大家可享用的餘生相同....
你可享用的日子係我地N倍..............
只要堅持明天會比昨天快樂....那麼今天應很高興。

(有米無米唔係問題,,,,,如何利用自身絛件有效提升品味才有研究價值.......無米味唔好花/花少D在物質上,多看書都得架)
這裏改了"超時空家居論壇"?:x
沒錯...
馬輝裝修師傅

回覆 762# 的文章

保養地板係好煩的...所以我都....
sorry咁多位大大:64:
頭像被屏蔽
原帖由 bad-aries 於 7-1-2008 11:30 AM 發表
想問下各位MACROSS FANS, MACROSS ][ 有無出過粵語配音版既DVD?  小弟剩係見過VCD版.

TV版or劇場版?

我有TV版全套VCD & 劇場版DVD, 全部正版
原帖由 bad-aries 於 7-1-2008 11:30 AM 發表
想問下各位MACROSS FANS, MACROSS ][ 有無出過粵語配音版既DVD?  小弟剩係見過VCD版.

MACROSS ][ ?

if you mean:

Macross -> YES

Macross II -> not sure...
頭像被屏蔽
有出過...好多地方都有
但要7 red cloth fish
頭像被屏蔽
原帖由 bad-aries 於 8-1-2008 08:06 AM 發表

7魚......

差唔多啦, 正版DVD喎, 仲要係TV版, 又咁多集, 由頭睇晚晚煲幾集都要成個星期啦:58:
慶祝1/48今年退下火線..........
放下毒先........

warmblood大大又係度放毒:53:

yamato出1/72係咪真係代表1/48退下火線呢? 其實我仲想1/48繼續出呀, 因為我想每一款都有唔同size, 擺埋一齊會好得意:73:
原帖由 OST 於 9-1-2008 11:07 AM 發表
warmblood大大又係度放毒:53:

yamato出1/72係咪真係代表1/48退下火線呢? 其實我仲想1/48繼續出呀, 因為我想每一款都有唔同size, 擺埋一齊會好得意:73:

其實我想每曰一毒......不過有少少問題延誤進度.......
1/60完全變型出後.....我想會有朋友棄48取60...始終...
1) 1/48太大"盒"....(好難偷運入境)
2) 小兒麻痺手

我之前話如果新1/60都買7~8魚我都OKAY....但要有
1) SIDE & NECK COVER
2) 靚仔手掌
3) 一定不能"換件"