Toysdaily 玩具日報

查看: 20902|回復: 50

Yamato 1/48 超時空要塞 (多相)

最近見好多師兄post Macross珍藏,搞到小弟都手痕 :(

首先黎係,VF-1S 福祿壽:

永遠的黑色骷髏隊長:Roy Focker

(由於小弟用傻瓜機又唔識映相,好似睇唔出用左黑色Strike Pack :cool:)

VF-1S Hikaru Custom "Dual Strike" - Codename: 「左右逢源」

藍色天才:Maximillian Jenius (藍色Super part部份用左Max VF-1J)

單頭:

蒼色三連星:

最後,我最愛既:骷髏大隊!:):46::love::43:

補多幾個單頭:

~ 完 ~

多謝收睇 :77:

此topic含劇毒............. :70:
最愛1S!!!要多d~~!!!!:58:
咦! C 兄, 原來你 D 收藏都唔少喎! :58: :71:
1/48真係好胸肌發達,頭縮落胸,低角度尤其明顯
新1/60人形比例靚啲,只係有好多人嫌唔夠大隻
Support 1/48:handshake: :handshake:
原帖由 gundambbq 於 14-11-2008 05:45 PM 發表
最愛1S!!!要多d~~!!!!:58:

有人捧場...  梗係好 :shy:

又中左香港字,刪。 :53: :blame: :*

原帖由 dlmc 於 14-11-2008 06:44 PM 發表
1/48真係好胸肌發達,頭縮落胸,低角度尤其明顯
新1/60人形比例靚,只係有好多人嫌唔夠大隻

為左對我朋友仔公平,我要申報下:低炒到睇唔哂頭,主要係我個人喜好:( ,因為我覺得咁樣宏偉d。:$

1/48個胸甲確係有過大之嫌,不過睇落亦有一番威勢。:D

至於同1/60既分別,唔係度講太多喇,呢個帖主要係在下分享下朋友既相姐。
謝謝大大的分享:71: 可惜小弟一隻也冇(1/48) :55:
大大,你的收藏很強呢
原帖由 BlackAce 於 14-11-2008 10:00 PM 發表
謝謝大大的分享:71: 可惜小弟一隻也冇(1/48) :55:

x2
:71:
頭像被屏蔽
<已刪文... 我又中左招!特別字!:53:

IE問題?:blame:>