Toysdaily 玩具日報

[分享討論] JOJO同好黃金體驗之世界(傾劇情,有劇透,慎入!)

我真係希望有場Fugo VS Diavolo的夢幻對疊  我絕對相信PurpleHaze最強
歪不正 發表於 6-9-2012 03:46 PM

回復  歪不正

NONO!!!我覺得FUGO對DIACOLO時FUGO無得羸,只要DIAVOLO刪去PURPLEHAZE散毒的十多秒 ...
多其 發表於 6-9-2012 04:43 PM

喂喂兩位, JOJO無所謂最強喎:he:
配合天時地利人和, 兩者真係要對打的話, 都好難講邊個輸邊個贏:78:
我認同衣里既講法,呢1個都係中心思想也~但我有時覺得第三部都有bug,點解世界踢一腳畀白金之星打中就死丫?解唔通呢…

回復 1427# 多其

太郎爆seed
DIO未完全適應個身體, 左邊身較弱
喂喂兩位, JOJO無所謂最強喎
配合天時地利人和, 兩者真係要對打的話, 都好難講邊個輸邊個贏 ...
衣里 發表於 17-9-2012 06:20 PM

梗係有喇,我心愛的LisaLisa正就是最強:shy:
回復 1429# 歪不正

好的你贏了:45:

另外唔知幾時會出畫集同新替身事典
下月少年JUMP又有露伴短篇
JOJOmenon又再收錄全彩既露伴去Gucci, 長篇訪談...
另一本雜誌又有荒木特集.....

到底情報係咪出自偷跑既ultra jump, 求證中...:45:
另外唔知幾時會出畫集同新替身事典
下月少年JUMP又有露伴短篇
JOJOmenon又再收錄全彩既露伴去Gucci, 長篇 ...
衣里 發表於 17-9-2012 11:49 PM

留名跟進:Q留名跟進:Q留名跟進:Q留名跟進:Q留名跟進:Q

回復 1432# 歪不正

已證實係堅料:he:
另外Jorge Joestar書評已出:42:
你死心罷啦:38:聽講裏面d插畫唔係荒木畫, 故事又超展開竟然有各部last boss大混戰
LisaLisa成三十歲人仲係少女心:50: Jorge就一直死靚仔咁既feel...
回復  歪不正

已證實係堅料
另外Jorge Joestar書評已出
你死心罷啦聽講裏面d插畫唔係荒木 ...
衣里 發表於 18-9-2012 01:41 AM

係第2部前既時空已有2~7部boss好詭異:55: 掛JOJO名義超開展:50:
係第2部前既時空已有2~7部boss好詭異 掛JOJO名義超開展
歪不正 發表於 18-9-2012 01:55 PM

:50:你地傾緊乜野?點解小弟答唔到嘴既?
回復 1435# 原罪

小說Jorge Joestar既書評
回復  原罪

小說Jorge Joestar既書評
衣里 發表於 18-9-2012 06:37 PM

:@下?又出本小說咩?
回復 1437# 原罪

舞城王太郎那本, 日本19/9出, 但幾日前偷跑...

大場果然係蒲生洋~ :x
回復 1439# 太陽之牙
呢個來源果然係係短時間內傳遍世界各jojo論壇/留言版:he: