Toysdaily 玩具日報

查看: 5754|回復: 18

俾洗版topic感染下,引起無限回憶,想問下

我俾d板友係咁放black,搞到我都想訂rx懷念一下

如果我想訂
超人訂好定係船訂好呢?
邊度會平d?
thx!
首選一定係超人
原帖由 大舊金 於 11-11-2008 11:04 AM 發表
首選一定係超人

次選我揀 Superman :78:
o係超人訂幾俾幾多訂先??
超人貴D, 不過穩陣

街旺地庫轉左平D, 都穩陣,
so far我無領過野,都無兄弟鬧過佢,我推介呢間

船仔?隨時加價,隨時無貨,你訂嗎?

原帖由 ase 於 11-11-2008 12:51 PM 發表
o係超人訂幾俾幾多訂先??

$500
原帖由 Warmblood 於 11-11-2008 11:58 AM 發表

次選我揀 Superman :78:

副選我揀蕉人..
原帖由 beckham 於 11-11-2008 01:00 PM 發表

街旺地庫轉右平D...

大大, 小心d啊, 一邊天堂, 一邊地獄, 選定行車線未??:he: :he: :he:
如果你呢5舊唔訂左都會亂買野,就訂啦,
否則我揀唔訂.
2009年係乜野世界都唔知,
使唔使咁心急
原帖由 beckham 於 11-11-2008 13:00 發表
超人貴D, 不過穩陣

街旺地庫轉右平D, 都穩陣,
so far我無領過野,都無兄弟鬧過佢,我推介呢間

船仔?隨時加價,隨時無貨,你訂嗎?

轉右定轉左,小心D喎!!!!
Toysxxtion係轉左呀.
多謝大家意見,果然係「有TD友,唔使兩頭走。」
一陣間出去訂!
咁係咪即係轉左果間??有好大個廚窗,有好多12"「棟」晒O係度果間?
原帖由 K66 於 11-11-2008 01:42 PM 發表

轉右定轉左,小心D喎!!!!
Toysxxtion係轉左呀.

我都懷疑樓上beckham大大打錯方向~
指名道姓講店鋪名:@
有冇大大知道超人而家仲有冇得訂影月,THX
原帖由 ase 於 11-11-2008 10:39 AM 發表
我俾d板友係咁放black,搞到我都想訂rx懷念一下

如果我想訂
超人訂好定係船訂好呢?
邊度會平d?
thx!
pls reffer to problem of pre-order book .total 200 pages. read first > choose order or not yourself > if any problem > dont post to td > cause noone can help u > like : 1.everyshop have but yourshop havent. 2.everyshop price cheap ,but your shop price up. 3. everyone buying/getting/playing but your shop dont call u to take/later . 4. shop closed .............think yourself first !! ( if u have money ,u can buy everywhere,everyshop, everytime,everyprice ) :36: :67: