Toysdaily 玩具日報

查看: 6009|回復: 11

[玩具攝影] [價錢帖]... 24 X 大王者(溫血兄) X 吉仔 X 雞扒

[價錢帖]... 24 X 大王者(溫血ching) X 吉仔 X 雞扒

苜先多謝
1.) 溫血兄借(偷)相比小弟 :64:
2.) cat cat 個 topic ( call me copy cat ) :64:
3.) 火L兄弟頭像 :64:
4.) 雞扒區同人
:64:

跟大圍...........報咗價先....4XX ( 我低玩) 12 人型公仔 :64:

去相 :65:

完相 :64:

乜咁快完...未呀 !
主菜出場
:43::43:

(再次多謝溫血兄借(偷)相比小弟 :64:)

大戰就快開始 :*:*:*

轉畫面
:blame:

:handshake::handshake:雞扒呀 ~~ ..錯錯..出錯畫面:64:
再來 !! :blame:

大戰就快開始 :*:*:*
轉畫面
:blame:

好....因為常先生正係歐洲幫老婆排緊..朱扒包
結局等佢回來先:77:

有生係TD之年..第一次出post ..
係借post 祝常先生..生日happy !!
:64:

常先生...留左whatfuxk ..一定要攪到佢有型又靚仔:64:
契哥...收到
:43:

大家有冇打過 SSF4 (雞扒4)
佢會幫角色..出一D造型 !!好似咁
:65:

契哥 ~~~希望收貨:64:
常威 ~~常威 ~~常常要威 !!
Always white ..生日happy !!

:DDchi L sin:DD

吉仔威比人玩到爛:DD
常威!!!!!!!Happy BD...........生日快樂:71:
sorry!我乾左塘,所以用舊野!!:78:
:x 真係唔得閒都要上黎十扑吉仔威 :x

常總happy birthday :77: :77: :77:
Happy Birthday, Always White !!! Bottoms Up !!!
:78::78::78::78::78:
Happy birthday 師兄 :77:
多謝滴滴!我感覺到我自己好自豪!四十歲生日有两個老友同我出生日post!

多謝你!多謝貓貓!

願天下玩具L個個快樂!長買長有!亞門!:64:
常總,生日 HAPPY 呀,

今晚出多 D ,出多D,出多 D 啦
多謝滴滴!我感覺到我自己好自豪!四十歲生日有两個老友同我出生日post!

多謝你!多謝貓貓!

...
常威 發表於 12-7-2012 07:52 PM

不用客氣! ~~ :64:
我都係 C food 行...玩下jack !

最緊要大家happy !! :43:
常總,生日 HAPPY 呀,

今晚出多 D ,出多D,出多 D 啦
benbenben4213 發表於 12-7-2012 20:00

咁常總可能會帶多個常仔返黎 :67: