Toysdaily 玩具日報

Pics: Medicom 12" Kamen Rider Black....++粗腰...Perfect Edition

Tim 兄又一大胆之作!!!:shiny:
小心扯爛wor:time:
Update

Body頸內用布加粗頸位...

令頸位外觀更自然順滑!!!
我都想試下咁整...但...我連隻野都未拿~~~~~~:79:
改得好好~整體靚左:71:
:76: 大大加頸位既布真係唔錯,咁大大有無解決彈弓手問題呢,唔通又暴力?:50:
整完正左好多∼但我得一只,真系唔咁咁搞法,我都試左下,但覺得有難度,中途放棄左
原帖由 龍珠迷 於 9-11-2008 03:45 發表
:76: 大大加頸位既布真係唔錯,咁大大有無解決彈弓手問題呢,唔通又暴力?:50:

解決不來的,治標唔治本就係成件除晒佢,重裝時扯多少少皮落手肘位,等佢多少少空間活動...
真人一樣:71:
Update : +粗腰
頭像被屏蔽
原帖由 龍珠迷 於 8-11-2008 12:24 AM 發表

最多爛衫姐,BODY都會欄?,,,,除非你''咬''開佢2邊啦 !

好難講架......爛 body 呢樣野, 柒哥係專家黎架......:p
原帖由 Tin 於 8-11-2008 11:13 PM 發表
Update

Body頸內用布加粗頸位...

令頸位外觀更自然順滑!!!
小弟都整粗咗條頸少少~~~真係正啲~~~:43:
Very Black ........ :71: :71: :71:
跟TIN兄學咗少少嘢~~~整粗咗條頸兼拉順埋啲頸皮~~~~當堂靚仔晒~~~:):)

回覆 25# 的文章

相靚,post正,教學實用,support,TIN兄可否詳細分享胸甲要偷簿的地方及深似度與及用到的工具呢!另外腰也是用布填進去嗎?會否影響話動?另外大大你會否試下將膊頭塊甲痴開一點(就是說和胸甲距離拉開一點,膊頭塊甲裏面是魔術貼),應該看上去像真度更高!