Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] ★天煞孤星區11th ★愛落紅塵心已死.....

原文章由 太歲 於 25-12-2006 04:22 PM 發表

係網上見到有人將尋晚貼出黎,
咁又真係幾多人................

文化中心同廣東道例迫...31萬人...真係你去埋我個份...
比人偷野非禮撞倒乜都得
就算唔出去係唔係應該係屋企都有個人溫馨咁抱下呢~~~~~~~~~~:help:
咁家下抱鬼咩~~~~~~~~:angry:
原文章由 太歲 於 25-12-2006 04:32 PM 發表
就算唔出去係唔係應該係屋企都有個人溫馨咁抱下呢~~~~~~~~~~:help:
咁家下抱鬼咩~~~~~~~~:angry:

太歲做咩咁激動呀??:@
原文章由 基拉 於 25-12-2006 06:08 PM 發表

太歲做咩咁激動呀??:@

請睇之前的POST:shy:
今個聖誕節真係灰到冇朋友.................
一個二個 成日講兄弟的人 琴日叫佢地出來陪我食個飯同睇場魔龍 點知佢地一個二個同我講有約!
平安夜就真係一d都唔平安!想知咩野事入去睇第4樓開始http://www.asiabuyandbid.com/hongkong/forums/dispbbs.asp?boardID=3&ID=1105&page=1
訂唔到又早響 早響可以轉訂第2隻 依家仲係到講風涼話! 都一早講左有人數限定佢地都唔識do的.....
依家都唔知點同朋友交代!
原文章由 原罪 於 25-12-2006 06:11 PM 發表

請睇之前的POST:shy:

oh,no...........太歲.............:help:
原文章由 太歲 於 25-12-2006 03:19 AM 發表

唔通出街一見情侶就打咩!:*
邊到打得咁多呀~~~~:angry:

愛侶無雙.......
來一個千人斬.....!?:cool:

:no::no:
原文章由 AIIC 於 25-12-2006 06:31 PM 發表
今個聖誕節真係灰到冇朋友.................
一個二個 成日講兄弟的人 琴日叫佢地出來陪我食個飯同睇場魔龍 點知佢地一個二個同我講有約!
平安夜就真係一d都唔平安!想知咩野事入去睇第4樓開始http://www.asiabu ...

係啦!D人每逢節日就有異性無人性~~~:*
平安夜都唔關我地事~!!呢D節日要黎吧鬼咩~~~~~:angry:
原文章由 立花藤兵衛 於 25-12-2006 07:43 PM 發表

愛侶無雙.......
來一個千人斬.....!?:cool:

:no::no:

你老力考好個試先~~

我地又唔係死死團斬乜鬼呀.......:what:
有異性冇人性的人的人
原文章由 太歲 於 25-12-2006 04:22 AM 發表

係。

都唔知做乜突然間咁:cool:

更加估唔到呢個post有一百人回。

我仲要係第一百個回.........:what:

我唔係著"百式"T恤架~~~:no:

我唔要係電車男呀~~~~~~:angry:

電車男有愛瑪仕 ...

你女朋友做乜咁ge ??

p.s.什麼叫"著"百式"T恤" ???????? :?
原文章由 gundamrx782 於 24-12-2006 11:26 PM 發表
呢個時候﹐玩下玩具﹐沉醉o係自己個世界一陣都唔錯架

yes, i agree and i did so...:!
原文章由 太歲 於 25-12-2006 04:06 AM 發表

我咪又係都唔知發生咩事我女朋友突然話我利用佢有厄佢\\\\家陣咪分左手囉!

睇黎呢個農曆新年都係一樣一個人................:oh:

...

我都係今年先散咗...節哀啦...

其實咩分手原因都係藉口嚟啫...

下年努力啦...
原文章由 鈴奈 於 25-12-2006 09:49 PM 發表

你女朋友做乜咁ge ??

p.s.什麼叫"著"百式"T恤" ???????? :?

"百式"T恤" 係電車男電影版裡主角所著既衫。
百式
剛剛和女友拍拖回來!尖沙咀真係勁多人!:)