Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] ★天煞孤星區11th ★愛落紅塵心已死.....

原文章由 David 於 26-12-2006 12:34 AM 發表
剛剛和女友拍拖回來!尖沙咀真係勁多人!:)

:^ 令人羨慕啊
原文章由 David 於 26-12-2006 12:34 AM 發表

怒念:ice:我病到死下死下:die:
原文章由 gundamrx782 於 25-12-2006 03:17 AM 發表

好唔老黎@@
但點解唔出去行下﹖﹖

出面成双成對,真係對人歡笑背人愁:cool:

我地大家一齊唱

讀白:         我命犯天煞孤星  無伴終老  孤獨一生

雨撲到我衣襟都不敢接近
還流城河亂我心       
抬頭明明尚要採一片雲       
回頭但見雪落無痕       

#擦過我那身影生死不過問       
紅塵茫茫白髮深       
來來回回命裡咄咄逼人       
碎了掌風摧了情份       

天煞弄人大海不能容
頭上那顆孤星心上種       
誰願註定做英雄       
留在孤獨長空#               

天闊地搖命中不能容       
頭上這天煞孤星別碰       
決了雌雄  斬了彩虹       
不見英雄       

Repeat #

天闊地搖命中不能容       
頭上這天煞孤星別碰       
決了雌雄  不見英雄       
無形無蹤
天煞孤星華英雄都話有個仔,咁無仔個D叫.....................:DD
原文章由 嘉氏屠房 於 26-12-2006 12:39 AM 發表

出面成双成對,真係對人歡笑背人愁:cool:

:die: 很同意啊....
原文章由 嘉氏屠房 於 26-12-2006 12:37 AM 發表

怒念:ice:我病到死下死下:die:

Hello Kitty無陪你?!:?
原文章由 David 於 26-12-2006 12:51 AM 發表

Hello Kitty無陪你?!:?

佢放工返嚟都10pm,買咗白粥比我食,之後佢ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:die:

我好認真同你講,我其實唔係咁開心。
只不過係度嘈下解下悶。
原文章由 AIIC 於 26-12-2006 12:44 AM 發表
我地大家一齊唱

讀白:         我命犯天煞孤星  無伴終老  孤獨一生

...

我只係怕...無伴終老, 自獨...唔係...係獨自一生...

唔好呀~~~

:no:
原文章由 AIIC 於 26-12-2006 12:44 AM 發表
我地大家一齊唱

雨撲到我衣襟都不敢接近
還流城河亂我心       
抬頭明明尚要採一片雲       
回頭但見雪落無痕       

紅塵茫茫白髮深       
來來 ...

雨撲到我衣襟都不敢接近
還流城河亂我心        
抬頭明明尚要採一片雲        
回頭但見雪落無痕        

紅塵茫茫白髮深        
來來回回命裡咄咄逼人        
碎了掌風摧了情份        

天煞弄人大海不能容
頭上那顆孤星心上種        
誰願註定做英雄        
留在孤獨長空#               

天闊地搖命中不能容        
頭上這天煞孤星別碰        
決了雌雄  斬了彩虹        
不見英雄        

Repeat #

天闊地搖命中不能容        
頭上這天煞孤星別碰        
決了雌雄  不見英雄        
無形無蹤
:die:
原文章由 太歲 於 26-12-2006 12:55 AM 發表

我好認真同你講,我其實唔係咁開心。
只不過係度嘈下解下悶。

太歲,祝你早日找到真愛!:^
原文章由 嘉氏屠房 於 26-12-2006 12:56 AM 發表

佢放工返嚟都10pm,買咗白粥比我食,之後佢ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:die:

無計啦!佢而家份工咁長時間!:shy:
原文章由 kelvinsimpsons 於 26-12-2006 12:57 AM 發表

雨撲到我衣襟都不敢接近
還流城河亂我心        
抬頭明明尚要採一片雲        
回頭但見雪落無痕        

紅塵茫茫白髮深        
來來回回命裡咄咄逼人        
碎 ...

咁就將呢個區就變成"天煞孤星"區啦!