Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] ★★★★★★★【簡單無意的龍珠收藏------ 27/02 updated】 ★★★★★★★

原帖由 lunatochi 於 27-11-2008 11:37 AM 發表
:59: 羨慕死了....大大真是DB超達人~ 很想現場一看~~:79:

想現場看x2!
可以考慮開個博物館俾世界各地的龍珠迷參加!
實在太強啦...有d產品我都未見過添呀...:handshake:
哇~~~~~~~~~~~~~~~~!太惊人啦~~~~~~~~~~~~~~~~~!
如果大大只称为FANS的话..我只是一个读者..
:77: 多謝各位支持  :66:
超級龍珠迷:71:
:50: 羨慕死人了,無限$$$+無限地方..
我都有一D
不過係好耐之前既龍珠食玩~~
再更新一些吧......:31: :31: :31:

龍珠幣PART1/2

Tokyo Toy Festival 东京玩具展 会场100、300、500体限定,包括了所有的异色版,目前为止的全15款 :36: :34:

回覆 56# 的文章

比達大猿....:79: :sad:
我的怨念物呢.....:die:
鬼死咁貴....大大居然有一堆....:(
:71:大大你都可算是世上億中無一中的一個可以有咁齊龍珠產品,我都可算跟得龍珠好足,雖然冇$買,但都知佢出過的產品,大大,你竟然有齊晒,好好好野.....:71:.....你是世上唯一可以開龍珠博物館的人......有機會一定要叫我來........

:43:大大, 新個套集英社你在哪裡買的....多少$,  我都想買....五星的超西悟空好正, 我 好想買呀..

原帖由 kakaka 於 28-11-2008 11:43 PM 發表
:71:大大你都可算是世上億中無一中的一個可以有咁齊龍珠產品,我都可算跟得龍珠好足,雖然冇$買,但都知佢出過的產品,大大,你竟然有齊晒,好好好野.....:71:.....你是世上唯一可以開龍珠博物館的人......有機會一定要叫我 ...

:he: 多謝關注,有機會展覽一定通知大家

回覆 59# 的文章

集英社在日本、香港都有買過,每個700$左右