Toysdaily 玩具日報

figma討論區

頭像被屏蔽
原帖由 jim 於 9-12-2008 12:33 AM 發表
買到啦 :34:

恭喜大大:74:

雖然我都入左:)
哇哈哈 我今日都解左毒啦

係呢個時候 你會選要大萌神定朝倉份禮物呢:^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

選要大萌神 就中左痛車:47:

仲要紅色 三倍痛:love:

至於朝倉份禮物....

二個gn太陽爐+遠x諗上下半身:50:

純粹玩下 多謝大家觀賞:34:
原帖由 優雨 於 9-12-2008 01:21 AM 發表

恭喜大大:74:

雖然我都入左:)

請問是一盒連兩套聖誕裝買的嗎??
原帖由 leerold 於 9-12-2008 03:13 AM 發表

請問是一盒連兩套聖誕裝買的嗎??

要問jim大啦

我相信係單套計
我都入左~
hohoho!!!!!!邊個黎左呢.....:61:

登登登登~聖誕老人黎la....唔係....係聖誕雙子先岩:34:

同埋想問下宜家係咪16樓賣ga朱雀係最平呀??
頭像被屏蔽
原帖由 紫馬燕雀 於 6-12-2008 05:28 PM 發表
涼宮.長門小劇長(一)

涼宮:個電腦無咗畫面上唔到TD呀
長門:..............................
http://farm3.static.flickr.com/2266/243855 ...

房間在哪裡買?
頭像被屏蔽
原帖由 jim 於 10-12-2008 21:21 發表
終於用正常價入到初音 :sad:

咁快入左∼
入左幾多$$?:43: 等我ne幾日出去入先~
原帖由 °~澪~° 於 9-12-2008 12:09 PM 發表
我都入左~
hohoho!!!!!!邊個黎左呢.....:61:

登登登登~聖誕老人黎la....唔係....係聖誕雙子先岩:34:
http://img266.imageshack.us/img266/761/081280 ...

好型wor...:58:

:77:
再開~figma之聖誕ver.篇!!!
繼上次蛋糕party....
參加ga人數愈黎愈多:60:
...
...
...
...
...
...

團長心諗:再咁食落去都唔係辦法...容mu易聖誕食窮我!!!":@

最後....
>>
>>
>>
團長"指"因為人太多ga理由,需要"大量"ga地方
咁所以無位放"木台"同"木登"......咁食物自然就可以減少減少:34:

虛: "大家好!!!!!!今日我係負責拍攝....(被迫),首先會帶大家環繞我地個場一週.....:45: "
      "好榮幸搵到好受少女們的歡迎ga黑王子lulushu黎做waiter":D

虛: "等我訪問下d人先, 呀小姐你係咪好中意食cheese??"
美幸: "呀><!!....係呀.....唔好影我呀!!!我唔想上鏡":34:

虛 : "lllllll.....ar.....咁好la,睇下另一面先!!":80:
團長: "喂!!虛!!過黎幫我地影張相!!"
虛: "orr!!好!!Smile!" (....最後面果位小姐...你...拎...住把刀做咩 = =lllll):50:

虛 : "團長笑得咁開心...睇黎今晚都有得早走~"
       "e!!長門wor!!!.......佢係度...........賣花:47: 仲要有人肯買tim!!!:Q "

虛: "算吧la...咁先係佢ga style....
      "....有d肚餓....ne個party唔係真係得d cheese呀ma!!!!:what: ...e!!!!Ooo!!!發現野食la!!!" :D
      "orr!!!原來買d花黎係裝飾:( "

虛: "...硬係好似差左d野咁.....:67: "
xx: " Ho Ho Ho!!!!!"
虛: "e!!!!呀!!!係la!!!係聖誕老人呀!!!聖誕節點可以少左佢":)
      "e.....mu聖誕老人都有雙子!!!!:ice: "

虛: "最後影番一張成個party ga 相....唔係又比團長打...."

虛: "今日多謝咁多位ga黎臨!!!!係度同大家預早講 Merry Christmas!!!"
      "下次有緣再見!!!!Bye Ni~:) " (....好肚餓....食野先)
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
賣花的小女孩: "先生!!先生!!唔好走住呀!!!!......可唔可以....幫我買支花呀?":handshake:

原帖由 雛莓 於 10-12-2008 23:02 發表

好型wor...:58:

:77:

haha~雙子加聖誕裝真係好型!!!
原帖由 °~澪~° 於 11-12-2008 03:11 PM 發表
再開~figma之聖誕ver.篇!!!
繼上次蛋糕party....
參加ga人數愈黎愈多:60:
...
...
...
...
...
...

http://img171.imageshack.us/img171/ ...

好熱鬧wor...(菲特好慘的說):71:
原帖由 雛莓 於 11-12-2008 10:41 PM 發表

好熱鬧wor...(菲特好慘的說):71:

唔係賣火柴就得啦:45: