Toysdaily 玩具日報

figma討論區

原帖由 yui_style 於 3-12-2008 08:31 PM 發表
好想要!!!...仲要大量...一隻figma一set~~

怨念之物啊....:31:
原帖由 ckpole 於 4-12-2008 12:30 AM 發表

怨念之物啊....:31:
SABER:shiny:
:70:
原帖由 yui_style 於 3-12-2008 08:31 PM 發表
好想要!!!...仲要大量...一隻figma一set~~

聖誕服乃圖中三款的特典……
涼宮已經有兩隻……
雖然葉月和saber未買,但屋企d figma已經夠多,唔想再開多條line……:70:
原帖由 ckpole 於 4-12-2008 12:29 AM 發表

我以前都好小心咁驗屍 但驗驗下又覺得好無聊 事關基本難以做到十全十美
慢慢就覺得 只要自己接受到就ok....之後 再演變成睇落ok就算.....中間買親都冇事...
最多都只係有d污穢 搞搞佢就靚返晒:67:
點知今次.... ...

無聊都要check!:74: 你買左佢一定係日對夜對:74:
放毒時間:he:

同場加影∼虛子:p
涼宮.長門小劇長(一)

涼宮:個電腦無咗畫面上唔到TD呀
長門:..............................

涼宮:頂...............都是無畫面我b個D片咪無得看
長門:....................................................................

涼宮:氣死我啦,好煩,好煩,好煩,好煩,好煩,好煩.....................
長門:..................................................

涼宮:好煩呀唔整啦~長門你來呀團長命令!!
長門:..............................是了解

涼宮:好無聊呀~~有咩玩~~整好未呀長門
長門:.......................................................

長門:.......................................................
涼宮:.....................................................

凉宮:嘻嘻.............整.好.未.呀.長.門~~~
長門:呀..呀......................................

涼宮:唔好整住過來和我談談天說說地
長門:................................了解

涼宮:聽講12月之後一月又話新年了,去拜年嗎??
長門:...........唔知呢................................隨便

涼宮:你是咪真係會去???
長門:...............................................................

回覆 251# 的文章

涼宮好燥呀:)
小弟還未入涼宮~
這次可以入了:61:
原帖由 紫馬燕雀 於 6-12-2008 05:28 PM 發表
涼宮.長門小劇長(一)

涼宮:個電腦無咗畫面上唔到TD呀
長門:..............................
http://farm3.static.flickr.com/2266/243855 ...

最後果度..好曖昧:43:
原帖由 優雨 於 6-12-2008 22:58 發表

最後果度..好曖昧:43:
唔知呢XD:p
原帖由 雛莓 於 6-12-2008 22:41 發表
涼宮好燥呀:)
燥先似是佢呀XD:)
如果我係街見到有隻figma...$!@)泉次...會唔會係流野....因為我差泉次齊一套可以一齊跳舞:43::43:
大大, 我隻figma隻手腕'條芯'扭到斷左一半, 未'luck'晒...
想問問用咩膠水先正確呢?
(我斷左長門托吉他個隻手腕, 無得用換芯大法:time: )
原帖由 a3578951 於 7-12-2008 09:20 PM 發表
如果我係街見到有隻figma...$!@)泉次...會唔會係流野....因為我差泉次齊一套可以一齊跳舞:43::43:

就算係都唔抵啦:38:
原帖由 紫馬燕雀 於 7-12-2008 12:13 AM 發表
唔知呢XD:p

尾第3張仲玩埋後襲:x