Toysdaily 玩具日報

大大好強
請問PP Card Special以前係用什麼發售方式...好少見,就算拍賣網好多時只見過人賣菲利加好多人那張
日本市場隨時炒返起D價唔出奇,香港就未必~~~
我都有小小~~~~~~~~
大大好強
請問PP Card Special以前係用什麼發售方式...好少見,就算拍賣網好多時只見過人賣菲利加好多人那張 ...
frankieccc 發表於 21-2-2010 12:01 PM

同其它PP一样,都系抽袋仔。最贵的当然系全家福那张。这套有复刻,卡背最下面会标出93定96的字样
日本市場隨時炒返起D價唔出奇,香港就未必~~~
yfluk888 發表於 21-2-2010 06:32 PM

日元不断升值,香港现在少人在JP雅虎拍了,当然也有唔怕死的,整套激斗、本弹拍来放在HK雅虎#高卖,不过应该卖唔出。
两边的市场唔一样,HK现在好少人玩97后出的卡,新卡系越出越靓。旧卡的话两边差唔多,始终JP雅虎混了很多HK买家。HK现在比较热的就系激斗19、82号同激斗21(本弹31).
回復 65# GP02

我自己最近先入返激鬥20 6閃同本彈31其中兩張
請問82號係咩咭?thx
要取得82号,先用右下角全家福去抽奖换

中间白卡GT的就系啦
原來82係呢張
我見過拍賣網要成張金牛
不過呢張真係有價值,一來要抽,二來仲要係萬變咭唯一一張超四合体
Hi,還有人儲嗎??
拜服!真是大開眼界~~大大好多收藏都未見過!小弟的收藏卡已封存十多年,近日心血來潮才拿出回味、研究,上拍賣網先知市場熾熱!期待大大繼續分享更多靚相:52:
好經典~
有部份我都有收藏~~~~~~:71:
經典, e+賣出去值唔值錢
回復 72# denniskwong

如果係特別版、罕見品,好似上面大大嘅收藏,賣出有5位數架!
龍珠閃卡真係正, 細個時唔多唔少一定有抽過
我都仲儲緊,有無大大有得出讓??我有興趣收^^