Toysdaily 玩具日報

查看: 13820|回復: 18

HOTTOYS Iron Man Mark 1 vs James Dean

頭像被屏蔽
:handshake: e隻占士甸掂呀
冇買之前果隻是對的
原帖由 ckwan 於 7-10-2008 19:41 發表
冇買之前果隻是對的

牛仔look果隻還可以....呢隻另一番風味:67:
:handshake: 好正
吾知用舊定新body..:58:
原帖由 ckwan 於 7-10-2008 07:41 PM 發表
冇買之前果隻是對的

無錯,之前個隻係無咩神采,呢隻正好多,必入!:36:
阿飛正傳 look..... 一定買

同埋我真係好希望hottoys 可以快o的出張國榮既figure
佢出咩造型我都一定買!!!
原帖由 Jimy 於 7-10-2008 07:48 PM 發表

牛仔look果隻還可以....呢隻另一番風味:67:

大大知唔知今次只jams dean是邊部電影嘅造型嘛:?
原帖由 alexsllee 於 7-10-2008 07:33 PM 發表

:73:

占士甸掂:D
原帖由 第五適格者 於 7-10-2008 08:22 PM 發表
阿飛正傳 look..... 一定買

同埋我真係好希望hottoys 可以快o的出張國榮既figure
佢出咩造型我都一定買!!!

出側面 mtv, 阿飛, 必入:handshake:
希望哥哥在天之靈保佑 HT or enterbay 會出.
哩兩隻做得好出色:)
其實之前個隻James Dean放係玻璃櫃做Sample 係ok 幾好,但係hottoys次次做出來交貨都同Sample 吾同&臉相差左!!
好似我訂左Appleseeds 個女仔,隻眼神同佢之前放係玻璃櫃做Sample個個吾同 ( 連同個盒面都有分別 ) !!
Appleseeds 個男仔,個臉黑左好多同佢之前放係玻璃櫃做Sample個個吾同 !! ( 連同個盒面都有分別 ) !!

所以我有D擔心 !! 我就多數訂 !! :52:
原帖由 passerby 於 7-10-2008 08:23 PM 發表

大大知唔知今次只jams dean是邊部電影嘅造型嘛:?

造型 from his second movie  "Rebel without a Cause" - 阿飛正傳
the previous figure - cowboy look - is from his third and last movie, "Giant" - 巨人
His first movie was "East of Eden" - 蕩母癡兒
James Dean only made 3 films before he got killed in the car accident.
阿飛正傳係成名作。喺好多國家係先上映阿飛正傳的。

唔知HT櫥窗有試版睇未呢?
今隻James Dean 好過之前嗰隻喎