Toysdaily 玩具日報

[耆英區] 變形金剛貼圖全集 + 陳年舊書 (多圖)

原帖由 beckham 於 10-10-2008 02:19 AM 發表

咩意思? 你都係A-club賣過野? :he:
冇,不過都成日睇到d友甘寫好好笑
原帖由 Jazzblues 於 10-10-2008 01:07 AM 發表
冇晒啦,果時最齊係荷蘭三劍俠:handshake:

殿堂級人物:$
原帖由 beckham 於 10-10-2008 12:01 AM 發表
你鍾意肥仔嘜?

鍾意經典野:handshake:
原帖由 alanyiuyhl 於 7-10-2008 09:56 PM 發表
哈哈! 呢本集圖册我都有keep住,不過冇你咁齊囉,大約得6,7成到,我當年仲有一本叫恐龍集圖册,唔知仲有冇人有收藏呢?我好想睇番,因為冇咗啦..:79:

A-CLUB 我有保留第2至第20期,因為鐘情佢最後幾頁 ...

係丫, 當年仲有本 恐龍 既集圖册
當年要郵寄補購先齊, 係我既童年至愛
可惜俾媽媽掉左......:no:
原帖由 香港人 於 9-10-2008 12:35 AM 發表

:he: 咁大家有無儲一本機械人既, 係要買盒裝朱古力, 盒入面有五張貼紙, 個盒係叮噹黎...

有丫, 係雜乜大圖集黎, 齊哂仲可以拎本野去換野 好似係機械人黎...
換左之後, 佢會俾返本野你, 不過係本野度蓋哂印...我仲記我係紅色印 " 換 , 換"
好似要自己拎去d 工業區換 tim....
原帖由 shingo_y2k 於 10-10-2008 09:58 AM 發表

有丫, 係雜乜大圖集黎, 齊哂仲可以拎本野去換野 好似係機械人黎...
換左之後, 佢會俾返本野你, 不過係本野度蓋哂印...我仲記我係紅色印 " 換 , 換"
好似要自己拎去d 工業區換 tim....

甚麼機械人?:78:
TF貼圖全集!
我細細個見過ga
真係好懷念:$

有無咁邪呀! 我真係見到我張畫!!!! 當年稿費$45...夠買3期A-club多少少!~~~
86 年世盃一定有....我都係經過10多年先儲齊...呢本真係一世難忘!
個年我舅母幫我睇過晒散買...但係都係差一張馬勒當拿...就係咁...本野就係差呢一張!
但係係早幾年既一日,,,,好似係行過7仔....見出左本世界盃集圖冊既精華版!係集合左多年世界盃既球員既精華!
我睇番...d 貼圖係同當年一樣既...即係買本...郵寄買番張馬勒當拿...咁就儲齊左!到而家諗番都覺得好神奇!

另外我都有2本動物集圖冊!86,90 世盃!幻變奇兵!仲有捉鬼敢死隊!最可惜係捉鬼敢死隊唔齊!
頂!......一直以為自己係少壯派,點知原來已經陯為耆英啦:time: :help: :oh: :unhappy::no:  !
原帖由 yui_style 於 10-10-2008 02:45 PM 發表
?v=0

有無咁邪呀! 我真係見到我張畫!!!! 當年稿費$45...夠買3期A-club多少少!~~~

邊張係你架?
原帖由 yui_style 於 10-10-2008 02:45 PM 發表
?v=0

咁都中?:34:
原帖由 cantona 於 11-10-2008 10:41 AM 發表
86 年世盃一定有....我都係經過10多年先儲齊...呢本真係一世難忘!
個年我舅母幫我睇過晒散買...但係都係差一張馬勒當拿...就係咁...本野就係差呢一張!
但係係早幾年既一日,,,,好似係行過7仔....見出左本世界盃集 ...

大大既經歷真係好神奇, 恭喜
原來早排出果d係復刻? 早知買啦:76:

有機會分享下幻變奇兵啦
原帖由 香港人 於 9-10-2008 12:35 AM 發表

:he: 咁大家有無儲一本機械人既, 係要買盒裝朱古力, 盒入面有五張貼紙, 個盒係叮噹黎...

我知你講邊本
出過兩本的
兩本我都齊哂
依家仲 keep 住
貼紙都仲有不少
俾 d 圖俾大家睇下啦~~:)

首先係 robot 果本
前半本主要係卡通的 robot
後半係戰隊的

原帖由 LRBunny 於 12-10-2008 12:23 PM 發表

我知你講邊本
出過兩本的
兩本我都齊哂
依家仲 keep 住
貼紙都仲有不少
俾 d 圖俾大家睇下啦~~:)

首先係 robot 果本
前半本主要係卡通的 robot
後半係戰隊的
http://i89.photobucket.com/albums/k209/ ...

:71: 但原來係一盒八張咁多...
:76: 轉眼就廿幾年...