Toysdaily 玩具日報

查看: 35782|回復: 96

[耆英區] 變形金剛貼圖全集 + 陳年舊書 (多圖)

當年媽媽背後撐腰, 齊晒:handshake:
有一期興自制磁貼, 竟然撇左幾張銀貼去玩:time:  而家好心痛
玩過既都一定過廿五:he:

去相!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

當年用TF玩具背後印花有野換
我換左個紙folder
仲有兩本, 都係齊架:shy:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

跟住到A-club, 果時唔係成日買, 留到今日既只有兩本 + 星矢特刊

讀者投稿, 有無邊幅係呢樹大大既作品?:DD

買賣場金句: 7時電27872787 人不在勿說來意:66:
最愛睇封底既聖鬥士資料

睇親呢頁, 好驚媽媽睇到:36:  why?? 留心望真d左上角:35:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

呢本"新"書今日搵返出黎, 正到爆, 當年十算買, 今日都覺得值
之後有無出過2005 2006 2007 or 2008??:handshake:
12年前媽媽買既生日禮物, DB卡全集

左上角沒有甚麼.....

星矢A-club好正!
原帖由 mushroom 於 7-10-2008 01:19 PM 發表
左上角沒有甚麼.....

星矢A-club好正!

牛牛你真係睇唔到?
定你睇完覺得"沒有甚麼"? 對一個小學雞黎講, 好震撼架喇:46:
好似叫集圖冊,又是經典玩意..................好懷念呀:79:
好懷念ar!
當年我記得我背九因歌背熟一條就獲贈一包貼紙
最後都係儲唔晒... :56:
原帖由 beckham 於 7-10-2008 01:24 PM 發表

牛牛你真係睇唔到?
定你睇完覺得"沒有甚麼"? 對一個小學雞黎講, 好震撼架喇:46:

:34: 春麗...
:56: 無左幾張銀貼真係遺憾...
我有玩過呀變形金鋼∼我得個幾張...本野貼左都無意思:56: 小弟今年剛25∼:73:
原帖由 香港人 於 7-10-2008 01:41 PM 發表

:34: 春麗...
:56: 無左幾張銀貼真係遺憾...

係啦... 衰手多 :38:
除咗本super robot 外,以前都擁有過這些集圖冊同埋A CLUB,但搬屋時掉哂了:31:

我鐘意le張馬莎:71:
大大你當年  一 定係富家子弟
呢本 TF 集圖冊真係好難齊
當年同幾個同學仔交換先攪得掂

順便話個好消息你知
我剛剛入寶物庳睇過
你撕左的老柯,老麥同埋吼叫銀閃我各有多一張儲住
可以同你交換或平放俾你都得
如果交換我想換世界杯果 D
90, 94 我都未齊
唔知你仲有冇儲虎威戰士, 幻變奇兵,魔神英雄傳2 呢三本?
呢三本我都未齊
亦好想齊呢~~~:sad:
經典:$
原帖由 tonywong0630 於 7-10-2008 02:11 PM 發表
大大你當年  一 定係富家子弟

屋村仔, 富貴得去邊:67:

原帖由 LRBunny 於 7-10-2008 02:24 PM 發表
呢本 TF 集圖冊真係好難齊
當年同幾個同學仔交換先攪得掂

順便話個好消息你知
我剛剛入寶物庳睇過
你撕左的老柯,老麥同埋吼叫銀閃我各有多一張儲住
可以同你交換或平放俾你都得
如果交換我想換世界杯果 D
9 ...

當年樓下文具店有散賣架, 所以齊到
woooo~ 請收pm

原帖由 原罪 於 7-10-2008 02:49 PM 發表
經典:$

:35:
TF 果本我都有呀 !!!
我行年 25 :71: