Toysdaily 玩具日報

查看: 16632|回復: 31

笑慢16/F訂左大陸版 大武士 ....

之前係笑慢16/F 出"米立" 果間落左訂..大陸版賣價 (xx ,,
依家好多下調至8xx,:79:
唔知有冇得跟番出面個價,,:45:
有冇同好都係呢間訂左..及有冇問到實價 ~~

有d咁嘅事........:43:
china version?????? :ar:
我個隻係葵涌廣場入的大陸水貨, 雖然個價同行貨差不多, 不過QC都好唔錯, 我比90分:71:
頭像被屏蔽
原帖由 samuel6868 於 6-10-2008 01:48 PM 發表
我個隻係葵涌廣場入的大陸水貨, 雖然個價同行貨差不多, 不過QC都好唔錯, 我比90分:71:

我都係葵涌廣場買,有少少花及脫油,但最大單係隻個書包左右顏色有d唔同,一邊深色d,一邊淺色d.

攞貨時唔覺,但回家玩變貨車時就發現-因要合埋個書包至明顯見到.

唔知其他大大有無呢個問題,還是我今次太黑仔......

回覆 5# 的文章

7xx = 7((  ? haha 唔知到低位到未 ?:?
原帖由 wingmomo 於 6-10-2008 03:49 PM 發表

我都係葵涌廣場買,有少少花及脫油,但最大單係隻個書包左右顏色有d唔同,一邊深色d,一邊淺色d.

攞貨時唔覺,但回家玩變貨車時就發現-因要合埋個書包至明顯見到.

唔知其他大大有無呢個問題,還是我今次太 ...

我check到第2盒先OK....第一盒心口紅色油入面有條毛....食實左....好肉酸..:no: ... 好在第2盒幾好ja....:(
頭像被屏蔽
原帖由 kakoeiboy 於 6-10-2008 06:56 PM 發表
入貨都要八舊的說 :60:

即係點?蝕住賣?
原帖由 albegas 於 6-10-2008 17:41 發表

我check到第2盒先OK....第一盒心口紅色油入面有條毛....食實左....好肉酸..:no: ... 好在第2盒幾好ja....:(

心口有條毛,好堅,睇黎質數好參痴~

請問點分佢係大陸版?
心口有條毛:Q :Q 0甘men
岩岩打電話去,,完全唔聽 .... :53:
噤快7字、好似SIR滑梯:p
原帖由 albegas 於 6-10-2008 05:41 PM 發表

可以換過第二隻?