Toysdaily 玩具日報

查看: 4585|回復: 11

[玩具攝影] [one piece] 分享 Figuarts Zero冥王-雷利

Figuarts Zero - 雷利
今次呢盒野check都無check  系番黎個陣先望一望
出乎意料地靚   不過要同組立比          緊系組立靚仔D啦
吾講去相
(PS:小弟吾系專業玩具評側,只系想分享俾大家睇下,不喜勿插):64:

幅鏡框好似粗中左小小  同埋都吾系一個圓黎既   怪怪地   

除左件袍

同路飛影埋   拍埋一齊真系覺得F.Z進步左
路飛個樣

俾分:呢隻雷利如果要我系100分以內俾分, 我俾70   其實系幅眼鏡度扣左吾少
同埋見到其實上色都進步左既  不過仲系差d    

呢隻野180入手   一扭都要199真系貴到   青口仲離譜218到
雷利真系受歡迎    不過我買番黎之後,啊媽問我
仲乜買過啊伯番黎啊     聽完都吾知講咩好
連光都可以斬到嘅劍 :!
占生..入得好....哈..入埋pop雷利啦
眼鏡好怪 :-$點解會整成咁架-    -
:43::43::43::43: 路過此地~ 影得好:71:
師父,教我用霸氣!
入埋p.o.p.雷利:65:
入埋p.o.p.雷利
rickyma_kk 發表於 7-8-2011 09:06 PM

呢個月好多野入  
不過我吾系太鐘意雷利  
本來想G.M vol.6既雷利
可惜炒得好起 :54:
入呢隻玩下   除左副死人眼鏡:53:
其他都ok
眼鏡好怪 :-$點解會整成咁架-    -
yin0 發表於 7-8-2011 02:22 PM

我系甘諗  副眼鏡粗得黎又框吾晒
額頭d線位深色左d, 唔得自然
我係出面睇d成品果陣, 覺得頭部膚色同其他部位膚色有點深淺不一....
唔知ngkp19兄果隻有冇咁o既問題
額頭d線位深色左d, 唔得自然
我係出面睇d成品果陣, 覺得頭部膚色同其他部位膚色有點深淺不一....
唔知ngk ...
周幼平 發表於 8-8-2011 11:13 AM

你講真系吾覺頭部膚色同其他部位膚色系吾一樣
真系一d都吾覺得  一講就好覺
はっちゃか出埋report
http://blog.livedoor.jp/hacchaka/archives/51760057.html
fz今次都算出色,希望越出越好

期待今個月的pop雷利~~~