Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 慶祝: 電腦警察CyberCop 20週年~ (P.1 加喼神相)

I am loving it !!
Where did you buy them?
想問下,d武器可互換嗎?
喜歡佢地d武器要按密碼,隨街送到。:36:
呢個意念好正:51:
原帖由 原罪 於 1-10-2008 12:42 AM 發表
想問下,d武器可互換嗎?
喜歡佢地d武器要按密碼,隨街送到。:36:
呢個意念好正:51:

係可以的~! :71:
之前答認過原罪兄會加相~! 現在已加了相在page 1, enjoy~!! :73:

好懷念,細個勁鐘意。 路斯化勁型! :71:
D「特技」真係超低能,勁搞笑 :34:
D武器係完全互換都得..
因為戲入面想要乜武器..就搵卡機..入卡..就會飛出來..
不過重型武器得綠色果隻用得最好..因為佢隻腳後面有個座..
戲入面每次發炮..就會放低..就唔怕好似其他幾個用咁..
射一炮就飛左去後邊..紅色主角有專用武器..
就係大大而家配果樣..每集最後主角就會係異次元度叫出黎..
跟住佢頭頂隻角就會升起..跟住出絕招..然後ok..一集就咁又完左..
原帖由 wadeejp 於 30-9-2008 08:53 PM 發表
大大強啊:71:
最記得成日係條街度飛個箱出黎啊

正確來說,係響條好似坑道的輸送管到拿出來的

講起d低能電腦特技,莫過於個箱傳送緊果段了:34:
不過d特技響果時算係咁架了,未來特警都係好佢少少咋:80:

小弟對雙槍(後尾加入)果個毫無印象...
連佢點黎都唔記得...
原帖由 鷹頭獅 於 1-10-2008 07:54 AM 發表

正確來說,係響條好似坑道的輸送管到拿出來的

講起d低能電腦特技,莫過於個箱傳送緊果段了:34:
不過d特技響果時算係咁架了,未來特警都係好佢少少咋:80:

小弟對雙槍(後尾加入)果個毫無印象...
...

露屍化 ?
好想問樓主, 點解88年同98年版, 個胸甲設定有咁大分別??
根據套劇既設定, 邊個版本最依照劇集設定.
小人都十分喜歡嚟套, 當年亦有路斯化, 後來見返d 玩具, 發覺用料質素好差, 橫睇豎睇都似反版, 又平得出奇2~3百一隻, (當年買路斯化, 要hk$149.00) 我諗當時見到既可能係再版嚟!!!
原帖由 herolouis800528 於 1-10-2008 11:26 AM 發表
好想問樓主, 點解88年同98年版, 個胸甲設定有咁大分別??
根據套劇既設定, 邊個版本最依照劇集設定.
小人都十分喜歡嚟套, 當年亦有路斯化, 後來見返d 玩具, 發覺用料質素好差, 橫睇豎睇都似反版, 又平得出奇 ...

Welcome to sharing ::43:
1)主要係因為有冇胸口金屬件的問題, 98年再版無了胸口金屬件之餘連個design都改了才許~
2)根據套劇既設定, 88初版才是最依照劇集設定的.
3)我就比較著重是否正版, 但個人覺得88初版質料ok, 最重要係好玩和好有童年回憶呢~!
原帖由 聖鬥士紫龍 於 1-10-2008 01:14 AM 發表
之前答認過原罪兄會加相~! 現在已加了相在page 1, enjoy~!! :73:

多謝:64:
請問圖左的時初版?設計較簡單,似金屬件。
原帖由 原罪 於 1-10-2008 12:09 PM 發表

多謝:64:
請問圖左的時初版?設計較簡單,似金屬件。

其實我無刻意放左定右, 但在(比較圖)內手持武器的是98年再版; 相反無使用武器的就是88年初版了~!:78:

唔知有無記錯, 紅色嗰隻係咪有招絕招叫做"盜賊旋風".....因為呢套嘢好少睇....:shy:
能发个睇电脑警察全集的网址来吗?:77: