Toysdaily 玩具日報

樓主: WalkerMachine

●因為玩健身,所以型到震● 天元 ENKI by Revoltech ( P.5 +疑似紅蓮三哥 )

原帖由 車仔 於 18-9-2008 01:52 AM 發表

咁另外兩個會係邊位呢~? :58: :34:

螺旋眼做梁朝偉,enki做劉華,差兩部變無線5虎:34:
舊化做得好好, 影得真係好靚, 我都俾100:71:
原帖由 JAMProject 於 18-9-2008 09:25 AM 發表

哈~~ 真係好似~~ :66: :66:
原帖由 WalkerMachine 於 18-9-2008 12:39 AM 發表

周六"高價"入手的飛機貨....kaka
周日晚輕輕滲了線及在灰白部份噴啞油 (個人喜好) ^_^

:angry:你 2 個 係唔係想 搞事 ...係主版討論市場消息...   kill 你地 acc 丫拿 ...

ps. 行路機械 ... 我要睇 天元合金 :p
原帖由 WalkerMachine 於 18-9-2008 12:31 AM 發表
最初見到這個設定稿還以為是主角機!後來看到真正的主角機原來是較傳統性、有眼口鼻的紅蓮時不免有點失望;當然在看過動畫後明白了其整體機設理念就接受了紅蓮的主角地位......但其實心目中仍對ENKI有一份偏好的。
...

逃~~~~~~~

:help: 無陰公...........末買無得玩...........
身為雄性動物.....最痛係.......有得睇無得玩:79:

e...........咁期 "歌斯霧屎忽痕"出版咗......今個winter興戴眼鏡上心口
型到冇朋友:shiny:
我覺得呢隻非常好wor~比起之前兩隻有過之而無不及~

QC好~冇咩走色既問題~

QA好~身體部份有暗金屬色, 刀刃位都有~

Design好~ 面部表情多多, 關節設計得 保留a字膀外形而又不失可動性

配件好~除本身武器~一對翼, 連 動畫中 被紅連搶頭盔既一幕都有配件跟!!! 正!!

今次真係要俾個Good 佢:71:

不過就真係比之前貴左d~希望山口出多d正既角色啦~特別係超級系~:77:
原帖由 JAMProject 於 18-9-2008 09:25 AM 發表

"男人魅"既話可能會係林保怡、陳豪:55:
相影得超正, post 亦好型 :71:
唔好打我........有無人留意ENKI擺pose時,
顏面個樣好趣緻:76:
pose擺得正,相又影得靚,真係唔俾100分你都唔得。:71: :71: :71:
Good Photos:$

ENKI真係做得超正:help:

等待行貨中:$
男人味最正:p
ENKI de健身照加埋心口de臉面好爆笑:he:
點解仲未有行貨架...遲大到
我摸左三日門釘啦,琴日聽到人地d小道消息話今日有,點知又無:angry: