Toysdaily 玩具日報

查看: 13736|回復: 19

Sa Sa.... ( Preview )

尋日中秋假期,賞月就無啦!反宜同啲朋友搵左Model Sa Sa去咗愉景灣影相,Sa Sa嘅主現真係好好喔! :35: 雖然今朝要返早,但係尋晚都忍唔住執左少少相,效果都幾滿意喔!出住少少相先啦!!!
1#玩泡泡....

2#咁啱借左上下盤兄支魚眼鏡,效果好得意喔!

o甘熱有杯冰淇淋食真好。:D 中秋節快樂!
正啊~~~
支持~!
中秋節快樂 :77:
:handshake: 靚到飛起~
:sleep: 努力趕製中...
----------------------------------------------------------------------
2008/09/22 update

:59: 成個星期都忙到爆... 依家至出倒相... 全出 29 張 (http://mookie.hk/portrait/sasa)
:) 全靠 pnchan 大 d 泡泡, 令到大家都好生猛~ 無得頂!!

原帖由 mars 於 15-9-2008 22:30 發表
:handshake: 靚到飛起~
:sleep: 努力趕製中...

係Model靚到飛起啫:35: !
She looks kinda like Kama! ~ :handshake:
唔怪之得有d熟面口,原來早一個星期前影過佢......:80:
剛去非洲影動物, 回港立即有超靚囡囡影, 你就好啦
:59: #5 樓出相 :70: 好多晚唔夠瞓...
:p
啲泡泡的確係幾好玩嘅,雖然隻味係勁啲,但係出相嘅效果都唔錯吖:73: !!!下次要再諗吓仲有乜嘢可以玩先!:66:
實在太精彩喇:handshake:
原帖由 silverR 於 25-9-2008 09:31 AM 發表
實在太精彩喇:handshake:

pnchan 加 mars 係無懈可擊o架!:71:
咁下次可唔可以加埋我呀:D