Toysdaily 玩具日報

咸蛋超人吹水專員公署

原文章由 EZO 於 25-6-2007 12:08 PM 發表
請問隻 clear red 超人之父幾時出嫁? 依家何處有同大概賣幾多到? Thanks!

上星期見信和地庫仲有,3XX

留意,係雙人box with golden mebius:)
原文章由 秋山 蓮 於 25-6-2007 12:21 PM 發表

留意,係雙人box with golden mebius:)

Thanks 秋山 蓮 大大!
原文章由 秋山 蓮 於 25-6-2007 12:21 PM 發表

Thanks 秋山 蓮 大大!
原文章由 TL 於 24-6-2007 21:27 發表
Koma兄你入咗Ace未? 家陣個質ok喎:shiny:
我噚日兩點九落機, 5點鐘己經放低晒行李飛落灣仔, 買到隻Ace :DD:DD

集成~?
原文章由 Fukuiraptor 於 24-6-2007 11:18 PM 發表
My goodness :die:

賢兄你果隻係fan club優先版 ? (我都唔清楚係點, 聽事頭講)

原文章由 秋山 蓮 於 25-6-2007 12:00 PM 發表
Thx! Bro.UK:)
07年07月
ウルトラ怪獣シリーズ エンペラ星人 ウルトラマンメ& ...

嘩!正!! 劍豪死得好壯烈!!
我開始番煲Nexus, 心郁郁想買番大膠..... 諗諗啫, 應該唔會再玩呢瓣, 太"牙咋".....

原文章由 人仔貓 於 25-6-2007 04:42 PM 發表
集成~?

係呀! 當時鋪內有另一位客人, 會唔會係貓兄你?!

有冇弟兄入咗阿鄉套特集, 有本書同DVD果set. 我最近入咗, 好平, 又係1.2舊, 但側邊有兩條打劃好深嘅切口, 我估批貨來源有問題. 但本書內頁冇問題, 隻碟又睇得....

[ 本文章最後由 TL 於 26-6-2007 12:09 AM 編輯 ]
原文章由 TL 於 26-6-2007 00:03 發表
係呀! 當時鋪內有另一位客人, 會唔會係貓兄你?!

唔係呢~  其實唔就腳比較少去果度呢~
原文章由 ultimatekuuga 於 25-6-2007 09:08 AM 發表
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... &extra=page%3D1

more ultraman 's 怪獣 tomorrow.

有冇攪錯,D怪獸又嚟舊模新色.....頂....:blame:
原文章由 秋山 蓮 於 25-6-2007 12:00 PM 發表

Thx! Bro.UK:)
07年07月
ウルトラ怪獣シリーズ エンペラ星人 ウルトラマンメ& ...

好嘢!有原色......好彩冇訂隻誌上限定啫....:shy:
原文章由 TL 於 26-6-2007 12:03 AM 發表

............我開始番煲Nexus, 心郁郁想買番大膠..... 諗諗啫, 應該唔會再玩呢瓣, 太"牙咋".....

呵呵.........聽住先啦.....睇完你就知死..........:p

舊年TVB播到尾聲.....我先追番D景品大膠同埋D戰機......:^
原文章由 TL 於 26-6-2007 12:03 AM 發表
賢兄你果隻係fan club優先版 ? (我都唔清楚係點, 聽事頭講)

I'm not aware of that but believe there is no difference between the actual toys of the so-called 優先版 and the later version:sad:
Medicom will issue 12" 80 ... what a good news! That means other Ultramans have higher chances to be released as well! :shiny:
提提各位大大, 新US 已見街呢, 實物保持水準呀, 但係分AB set

[ 本文章最後由 Ellis430 於 27-6-2007 10:19 PM 編輯 ]

Got them today!! :):)
原文章由 Ellis430 於 27-6-2007 10:13 PM 發表
提提各位大大, 新US 已見街呢, 實物保持水準呀, 但係分AB set

望穿秋水,終於見街喇
:)多謝報料
買咗 Ultimate Solid part 3,但......都係去咗相先講...........

首推~菲Sir

仲有平成至愛~Nexus

早田爛面Type A

亞士多拉

仲有冒牌貨

佳亞都吾錯

大合照