Toysdaily 玩具日報

咸蛋超人吹水專員公署

望穿秋水的[RAH鄉秀樹]終於現身~!
雖然個咀造得唔太似...因為团時朗個咀係有少少嘟嘟地的,依家四正得滯左少少...
同埋D頭髮及的水原本好似長D(70年代)...

《請click圖另開原大圖》

另外唔知我有冇睇錯...個鄉秀樹係要同隻ナックル星人一齊訂購......:*

[ 本文章最後由 人仔貓 於 23-6-2007 02:37 AM 編輯 ]
原文章由 人仔貓 於 23-6-2007 02:17 AM 發表
望穿秋水的終於現身~!
(雖然個咀造得唔太似...因為团時朗個咀係有少少嘟嘟地的,依家四正得滯左少少...)

貓兄,卒之俾你等到o里日:)
又講,阿鄉雖然出名靚仔,但家陣好似美化得滯:(
不過你都應該收貨掛

原文章由 人仔貓 於 23-6-2007 02:17 AM 發表
另外唔知我有冇睇錯...個鄉秀樹係要同隻ナックル星人一齊訂購......

吾會o既,邊有o甘既規矩:DD
原文章由 秋山 蓮 於 23-6-2007 02:30 發表
貓兄,卒之俾你等到o里日:)
又講,阿鄉雖然出名靚仔,但家陣好似美化得滯:(
不過你都應該收貨掛

吾會o既,邊有o甘既規矩:DD

呢隻好似冇唔收貨呢回事個bor~  呵呵~:he:

另外佢寫明「2種,共に頒布価格は13440円」...我衷心希望真係我多心"誤會"左...
:$  隻阿鄉同人形真係等到想喊! 好感動, 快D出!
秋山.......做乜換頭像............:blame:
原文章由 koma_rider 於 23-6-2007 12:28 PM 發表
秋山.......做乜換頭像............:blame:

o里期你知我奶左野格:shy::shy:
What does it mean?  Just curious......

原文章由 秋山 蓮 於 23-6-2007 12:36 PM 發表

o里期你知我奶左野格:shy::shy:
最鍾意變身前!:shiny:
原文章由 人仔貓 於 23-6-2007 02:17 發表
望穿秋水的終於現身~!
雖然個咀造得唔太似...因為团時朗個咀係有少少嘟嘟地的,依家四正得滯左少少...
同埋D頭髮及的水原本好似長D(70年代)...

點解"羅嘉良"會變成咁架......:no:
還返"羅嘉良"比我
原文章由 Fukuiraptor 於 23-6-2007 01:43 PM 發表
What does it mean?  Just curious......

:shy:.............o米就係臨老先黎玩高達:(
原文章由 秋山 蓮 於 23-6-2007 11:39 PM 發表

:shy:.............o米就係臨老先黎玩高達:(

:? :? :DD :DD :cool: :cool: :o :o

[ 本文章最後由 TL 於 24-6-2007 12:01 AM 編輯 ]
:):*:sleep:等咗十幾廿年鄉秀樹復活啦
隻 King Joe Black SVF 係 Ultraman Festival 2007 會場限定品...

840yen...但黎到香港又幾倍價錢.....:help:

[ 本文章最後由 人仔貓 於 24-6-2007 02:27 AM 編輯 ]
原文章由 秋山 蓮 於 23-6-2007 11:39 PM 發表

Fortunately now I only collect MIA/EMIA :ar:
Fukuiraptor兄:)

隻黑King Joe有冇興趣?