Toysdaily 玩具日報

咸蛋超人吹水專員公署

原文章由 秋山 蓮 於 16-11-2006 12:04 AM 發表
啱啱整番咸吹首頁嘅時候,發現單咁嘅嘢:)
http://www.inspire.co.jp/ultra-hokan.html

内山ネパペ版『Е・ヨюЬ} ...

Gifts for my B day and X'mas  la........:shiny:
原文章由 koma_rider 於 16-11-2006 10:50 AM 發表

Gifts for my B day and X'mas  la........:shiny:

師兄,哩次你走唔甩:)
幾時生日?

[ 本文章最後由 秋山 蓮 於 16-11-2006 12:29 PM 編輯 ]
:shiny:

:shy:....keep searching.................
原文章由 秋山 蓮 於 16-11-2006 12:04 AM 發表
http://www.inspire.co.jp/ultra-hokan.html

内山まもる版『ザ・ウルト} ...

到時邊度會有實物看? 又有D興趣 :shy:
原文章由 EZO 於 16-11-2006 12:36 PM 發表

:shy:....keep searching.................

恭喜:)
:sad::sad::sad:强

你冇[04]Hikari喎,不如同你交換隻透明Hikari(講笑)
原文章由 EZO 於 16-11-2006 12:38 PM 發表

到時邊度會有實物看? 又有D興趣 :shy:

In's point 懷X閣,蕉人
真係值得入架:D

[ 本文章最後由 秋山 蓮 於 16-11-2006 12:48 PM 編輯 ]
原文章由 秋山 蓮 於 16-11-2006 12:27 PM 發表

師兄,哩次你走唔甩:)
幾時生日?

[size=-2]
冬至....................:shy:
原文章由 EZO 於 16-11-2006 12:36 PM 發表

Wow~~~~$$$$$$$~~~~~:@
所以經過多月慎重考慮才投入UHS:$:$  

秋山蓮兄: 可否post多次內山漫畫封面(有幾多期呢?)...Thanks!
原文章由 EZO 於 16-11-2006 12:56 PM 發表

秋山蓮兄: 可否post多次內山漫畫封面(有幾多期呢?)...Thanks!

有幾種架

ザ・ウルトラマン 舊版(小学館),新版(双葉社)
另外小学館有出過1set4期文庫版(我冇:unhappy:)算係最新近,不過都成7,8年前(1998)
可以試吓去amazon.co.jp訂
原文章由 EZO 於 16-11-2006 12:56 PM 發表

No going back now.  Welcome :^

内山まもる版『ザ・ウルト} ...

好呀好呀!! 呢兩隻我都未有, 可以補番

EZO 兄你果然好有效率  :he:  我仲未入隻06....

[ 本文章最後由 TL 於 16-11-2006 07:26 PM 編輯 ]
原文章由 koma_rider 於 15-11-2006 01:00 AM 發表
呢對吾知係乜,但好鬼cute,好鬼咸超feel,所以入埋佢哋.......:DD
http://i16.photobucket.com/albums/b31/komarider/Toys/UHS ...

Rider兄, 你個柜係咪開始有啲........亂?!   :p
2007年月曆 :

原文章由 TL 於 16-11-2006 10:00 PM 發表
2007年月曆 :

嘩~Mebius嗰個正喎~~~~:shiny: