Toysdaily 玩具日報

咸蛋超人吹水專員公署

本 Mebius秘密超百科 10 月16日日本已出,但香港呢幾日先有...
原帖由 Fukuiraptor 於 11-11-2006 08:59 發表
The  former versions are like these.  The only difference is in the colour.
  • Thank you,Fukuiraptor兄
  • 銀色真係好吸引,有d心動:shy:

原帖由 yui-ling 於 11-11-2006 12:49 發表
    :?
    秋山兄
    其實 TV君大膠
    大概要幾多銀一隻的呢???
    二佰左右,值唔值呢??

THANK YOU MAX!!!
  • 睇吓邊款,好多舊咸超TV君大膠喺香港其實唔難揾(Cosmos,Neos...)二佰左右,Ok呀
  • 但係隻Max,Nexus喺香港揾唔到,焗住喺日本bid:sad:

原帖由 EZO 發表
    小弟已決定投入UHS....就由Mebius開始吧!
    :shy:
    好快就有成績.

• EZO兄,long time no 吹
  • 建議你買埋Nexus,Max系UHS,包冇介紹錯
  • 等你上嚟自首

原帖由 EZO 於 10-11-2006 16:04 發表
    :sad: 終於入到來....
    D咸超頭解剖好有趣.
    小弟已決定投入UHS....就由Mebius開始吧! :shy:

Max嘅UHS吾計特別版得3隻咋,低儲~:handshake:

Nexus呢隻NO.5依家難入了D,行貨暫時冇.............
    NO.1-4福榮街日版跳樓價$20................:no:

Anyone knows when vol. 6 will be released?

唉~~~~~終於"瀨"埋戰機呢範..............:handshake:
    入吾倒Mebius box set 嗰套,入住Nexus戰機頂住先,順手執埋Max嗰架,每架50有找~~
    今個月.................:o
    原帖由 koma_rider 於 12-11-2006 15:57 發表
    唉~~~~~終於"瀨"埋戰機呢範..............:handshake:
    入吾倒Mebius box set 嗰套,入住Nexus戰機頂住先,順手執埋Max嗰架,每架50有找~~

呢套我一直都好想入.....
    原帖由 TL 於 12-11-2006 23:42 發表

• TL兄,買啦,家陣d玩具成日得個"睇"字
  • 好耐未試過好似呢套咁,可以玩番夠本

• 推介吓正post--- 超鬥士激傳:):):)
  • http://www.toysdaily.com/discuz/ ... &extra=page%3D1

秋山兄............吾該曬..........下次出嚟吹水晚飯我嘅...........:loveliness:
    原帖由 koma_rider 於 13-11-2006 02:06 發表
  • 秋山兄............吾該曬..........下次出嚟吹水晚飯我嘅...........:loveliness:

• 師兄,快d拆啦,小弟想睇睇d怪獸:shy:

原帖由 TL 於 12-11-2006 23:42 發表

TL兄,呢套嘢超好玩,冇老點.......不過吾知個價仲有冇得跌.........
    每架有印花8分,儲夠25分年底前寄去"衰記"博番隻Junis金粉透明限定UHS都好呀~:)

Max嗰架冇乜嘢玩.............
    原帖由 秋山 蓮 於 13-11-2006 02:14 發表

師兄,快d拆啦,小弟想睇睇d怪獸:shy:

呢套D怪獸吾方靚得去邊...........期待下年套Ultimate Solid怪獸~~~:shiny:
    原帖由 koma_rider 於 12-11-2006 15:57 發表
    http://i16.photob ...

0甘好0既價,瀨得好,相信好多大大都有足夠戰鬥裝備,準備執勤呢:DD
    呢隻港製[吉(早)田 Type C]有冇人有興趣~?

http://www.asiatoysexpo.com/saiyudo_writing02.html
    原帖由 秋山 蓮 於 13-11-2006 00:00 發表

TL兄,買啦,家陣d玩具成日得個"睇"字
    好耐未試過好似呢套咁,可以玩番夠本

原帖由 koma_rider 於 13-11-2006 02:18 發表

TL兄,呢套嘢超好玩,冇老點.......不過吾知個價仲有冇得跌.........
    每架有印花8分,儲夠25分年底前寄去"衰記"博番隻Junis金粉透明限定UHS都好呀~:)

Max嗰架冇乜嘢玩...... ...

兩位兄台真係驚小弟唔死...:^   hahaha, 希望聖誕前攪掂喇:shiny: