Toysdaily 玩具日報

咸蛋超人吹水專員公署

原文章由 人仔貓 於 24-11-2006 02:38 AM 發表
請問覺唔覺呢套食玩見街未~?

See it in JUSCx last Sunday la.....:)..
each $29.X
原文章由 koma_rider 於 24-11-2006 10:18 AM 發表
See it in JUSCx last Sunday la.....:)..
each $29.X

請問邊個島~? 黃埔 / 太古 / 荃灣...? ...因為佢個個島賣D野可能會唔同.....
同埋盒面有冇得揀款架~?
Tai Po.............:shy:
燈燈燈櫈.......登登登鄧.....
:):):)

真係要同老闆講聲多謝,口頭講過都幫我揾到(仲要合理價,日本yahoo已炒緊:()

又貼吓圖先

我預見到Mebius會出隻金色限定UHS:no:

Father Kick!!! :handshake::handshake::handshake:

阿鄉同Mebius飲大咗

[ 本文章最後由 秋山 蓮 於 25-11-2006 01:13 AM 編輯 ]
嘩~ 邊個[老闆]咁好~? 等我都幫襯下先~

另外果兩架 Guys Gun Speeder 食玩我都晌黃埔個島搵倒~

[ 本文章最後由 人仔貓 於 25-11-2006 01:28 AM 編輯 ]
原文章由 人仔貓 於 25-11-2006 01:27 AM 發表
嘩~ 邊個咁好~? 等我都幫襯下先~

另外果兩架 Guys Gun Speeder 食玩我都晌黃埔個島搵倒~

喺尖咀賣美漫,信和有分店(應該知邊間啦)
尖咀嗰間其實都有d日本特撮懷舊嘢...(賣晒廣告添:shy:)

貓兄,恭喜入到心頭好,幾時先有相睇?其實小弟好鍾意你d玩具相
阿盧sir~? 日本野都有~?

個小型情景埋緊尾中~~
原文章由 人仔貓 於 25-11-2006 01:51 AM 發表
阿盧sir~? 日本野都有~?

個小型情景埋緊尾中~~

want to see it~~~:shiny:
ULTRAMAN MEBIUS (Episode 34) LEO登場
不乏經典場面
:love:
http://www.youtube.com/watch?v=2MdzbwFpIlE&NR

http://www.youtube.com/watch?v=3I5lmW4m0Ug&NR
隻[S.R.C.] 晌Toy expo 冇原色版($2XX),反而率先有特別版($3XX)賣..

金屬紅/銀
透明/銀
透明紅/銀
透明黑/銀
金/銀(黃眼)
黑/銀(紅眼)
金屬黑/銀(藍眼)
會場500盒限定(有Serial no.)眼部著燈($4XX)

手機影,朦少少..

我最終揀左盒[透明紅/銀]版,因為個人覺得佢既整體效果比眼部著燈更 special ~

不過由於透紅部份好似呤面左少少...為左令佢冇咁膠感,加上想統一番成隻 figure 個 tone,
所以加左層半光啞 coating , 再晌對眼加層透明淡黃(個人偏好)~  掂晒~

...不過佢對眼果D所謂夜光你當佢冇講過得架啦...

[ 本文章最後由 人仔貓 於 30-11-2006 06:26 AM 編輯 ]
黑/銀(紅眼)都吾錯喎~:)

下星期日Nexus大結局啦......Noa vs Dark Saga.......絕對精彩~~~:shiny:

跟住會做Max嗎?............冇乜聲氣咁................:ar:
貓兄, good work!
原文章由 koma_rider 於 26-11-2006 06:44 PM 發表
黑/銀(紅眼)都吾錯喎~:)

完全"參考" PS2 TV game [Ultraman Fighting Evolution] 裏面D原創角色~

原文章由 Fukuiraptor 於 26-11-2006 07:09 PM 發表
貓兄, good work!

[Fukuiraptor]兄你都有興趣嗎~?  不過如果好似你一貫既"習慣",齊晒所有SP都好金下~
原文章由 koma_rider 於 18-11-2006 02:19 AM 發表

仲有靚價1XX入埋呢隻.............有燈又有聲,仲曉唱主題曲添~~~:love:

http://i16.photobucket.com/albums/ ...

大大, 隻mebius係邊到買ga?thx!