Toysdaily 玩具日報

仿如真實嘅非洲之旅 - HAKUNA MATATA

其實呢啲相唔應該放喺度嘅,但係呢隻PS3 Game都係關影相事,所以就Post一啲我呢幾日喺隻Game到影低嘅相啦! 喺Game裹面用佢地比嘅Sony A100影相嘅時候,感覺真係好真實喔!! :34:

哈哈, 有趣, 仲以為你真的去了非洲.
原帖由 小威威 於 5-9-2008 09:25 AM 發表
哈哈, 有趣, 仲以為你真的去了非洲.

X2 :(

尋日先通過電話,仲以為 pnchan 大大o甘快去完非洲。:x
:34: :34:
PN CHAN , 幾時再有活動呀 ??? 我好想測試支 24-70 鏡呀. (上次俾你毒倒, 所以買了)
o甘快買左隻GAME :34:

好真實喔 :50:
原帖由 小威威 於 5-9-2008 14:23 發表
PN CHAN , 幾時再有活動呀 ??? 我好想測試支 24-70 鏡呀. (上次俾你毒倒, 所以買了)

haha.....比我毒到?我都無買! 至於你話幾時有活動,我自已九月實在太多私人活動啦!我試吓安排吓十月中攪唔攪到啦!
:43: 好似幾過癮喎~ 有 d 想買黎玩~
如果可以用 N 機 or C 機, 一定可以吸引更多朋友.可用唔同夢想種類的遠攝鏡,勁
原帖由 小威威 於 8-9-2008 09:18 發表
如果可以用 N 機 or C 機, 一定可以吸引更多朋友.可用唔同夢想種類的遠攝鏡,勁

:34: 雖然我都好想, but "It's a Sony"... 就算 CN 肯俾 Sony 出, game 裡面可能會 "5D 飛 mirror, mission failure".
:56: 隻 game 旺角 Pro Shop 冇貨...