Toysdaily 玩具日報

FOX HOUND集结!!!Metal Gear Solid P OPS ~~~

蛇叔終於被捉走了...

又是那樣...alert中脅迫敵人得出情報完成...orz

哪裡有mk22拿了? 想要多幾把的說...
岩岩开始玩,几正几惊喜噶一作.
但唔系中意距噶任务模式,因为我系从第一作MGS一直玩过黎噶,所以有D唔太适应.

想问下QCQ点样用呢?未真正掌握到点用,时不时都会俾敌兵格到~~~
同MGS3噶好似好唔同~~~~~
其餘的大致上一樣,就是了沒割喉這個

然後看cqc的技能值

[ 本文章最後由 mirage 於 3-1-2007 03:42 PM 編輯 ]
原文章由 mr.elljay 於 3-1-2007 01:00 PM 發表
岩岩开始玩,几正几惊喜噶一作.
但唔系中意距噶任务模式,因为我系从第一作MGS一直玩过黎噶,所以有D唔太适应.

想问下QCQ点样用呢?未真正掌握到点 ...

走去按實口 鍵,再按移動鍵將士兵摔倒 ~~~
按△鍵行近士兵背按口 鍵便可捉到士兵,可移動 or 用L 鍵作威恊 ~~~
其餘跟MGS 2, 3 沒多分别~~~

看角色既skill point la (軍刀圖)~~~
skill point B不會使用 , A 能CQC 大部份士兵, S 能CQC 所有士兵~~~
好似仲有C , I forget it ~~~
原文章由 mirage 於 3-1-2007 12:57 AM 發表
蛇叔終於被捉走了...

又是那樣...alert中脅迫敵人得出情報完成...orz

哪裡有mk22拿了? 想要多幾把的說...

我只有4把...
但都係唔記得where take ...
有1把好似 Town 市街地 la~~~
己玩完la~~~
结局都ok la~~~
但Gene 弱 D la~~~
打Null 我覺得難D la~~~

仲有 tech lv. 99己是max la~~~
但要爆機後再玩才有stealth的~~~
扣電磁 la~~~:no:

[ 本文章最後由 Lucifer 於 7-1-2007 01:33 AM 編輯 ]
我剛剛打爆了mg試作型...

開始在plant抓人,之後才繼續...

不過說來plant好像很多守衛,但只有一個技工 = =
原文章由 mirage 於 7-1-2007 02:36 AM 發表
我剛剛打爆了mg試作型...

開始在plant抓人,之後才繼續...

不過說來plant好像很多守衛,但只有一個技工 = =

應該有2個吧~~~:?
一個在開始的地方前在2座建築物的橋上跑來跑去 ~~~
另一個在開始的地方最西北方的類似操縱室既地方la~~~