Toysdaily 玩具日報

FOX HOUND集结!!!Metal Gear Solid P OPS ~~~

原文章由 mirage 於 30-12-2006 03:11 AM 發表
正好在對null那關

想要隱藏角色的話,要首先爆機了一次的,所以..用password吧
我已經把3代的人都召來了...

係~~~:?
Can you give me D password ~~~:handshake:
Thx ~~~:shy:
我唔知la~~~

原文章由 mirage 於 30-12-2006 03:15 AM 發表
說來...要回復體力跟今不是ration跟藥包限定?

是la~~~
今次蹲下什麼的回復不了la~~~
原文章由 Lucifer 於 30-12-2006 10:08 PM 發表

係~~~:?
Can you give me D password ~~~:handshake:
Thx ~~~:shy:
我唔知la~~~

是la~~~
今次蹲下什麼的回復不了la~~~

HUNTER-N 是NULL
LQ.N2 是 PYTHON
JUNKER 是CHUNNINGHAM
ERBE 是 GENE
PK+ESP 是 URSULA (与 ELISA不能同时获得)
THE-L 是ELISA (与 URSULA不能同时获得)
E.APPLE 是EVA
PM-EMS 是 PARAMEDIC
DARPA-1 是 SIGHT
R.R.R. 是OCELOT
1+2-3 是 ZERO
SATURNV 是 SOKOLOV
IVN=RV 是 RAIKOV
T.F-ACID 是 TELIKO
MGA2VE 是VENUS
!TRAUMER 是 GAKO

怪不得我讓眾人休息也好像沒回復的說...
原文章由 mirage 於 30-12-2006 10:23 PM 發表

HUNTER-N 是NULL
LQ.N2 是 PYTHON
JUNKER 是CHUNNINGHAM
ERBE 是 GENE
PK+ESP 是 URSULA (与 ELISA不能同时获得)
THE-L 是ELISA (与 URSULA不能同时获得)
E.APPLE 是EVA
PM-EMS ...

Thx ~~~ :)
愛死你la~~~
我仲用支麻醉鎗死打爛打D boss ...:die:

我打左部Metal Gear 試作品la~~~:DD
麻 麻地勁la~~~

wait ~~~
you mean in the  mission or ~~~:?
在進行mission 休息會回復ga woo ~~~
醫療LV 越高回復越多~~~

[ 本文章最後由 Lucifer 於 30-12-2006 10:36 PM 編輯 ]
原文章由 Lucifer 於 30-12-2006 10:29 PM 發表

Thx ~~~ :)
愛死你la~~~
我仲用支麻醉鎗死打爛打D boss ...:die:

我打左部Metal Gear 試作品la~~~:DD
麻 麻地勁la~~~

wait ~~~
you mean in the  mission or ~~~:?
在進行mission 休息會回復ga wo ...

係? 我就怕拖太久出現time parabox :DD
原文章由 mirage 於 30-12-2006 11:06 PM 發表

係? 我就怕拖太久出現time parabox :DD

唔怕~~~
我玩到2月幾la~~~:DD
冇事 ~~~
先前俾D 隱藏人卡住曬...:sad:
我成個月無去救蛇叔...初時都驚佢死左...
但冇事 ~~~
原文章由 Lucifer 於 31-12-2006 12:00 AM 發表

唔怕~~~
我玩到2月幾la~~~:DD
冇事 ~~~
先前俾D 隱藏人卡住曬...:sad:
我成個月無去救蛇叔...初時都驚佢死左...
但冇事 ~~~

蛇叔死左咪time parabox囉 :DD
好唔好玩呀?
諗緊入唔入......
原文章由 BeachBoyBobo 於 31-12-2006 02:12 AM 發表
好唔好玩呀?
諗緊入唔入......

買呀...好正架...
而家唔熟d地方同敵人位置...成成要慢慢走,停係到看位,又要捉人,好驚比人發現...雖然而且alert左四五次 :DD

[ 本文章最後由 mirage 於 31-12-2006 12:57 PM 編輯 ]
原文章由 mirage 於 31-12-2006 01:38 AM 發表

蛇叔死左咪time parabox囉 :DD

我都想試吓將PSP 時間[較]快佢~~~
睇吓有冇time parabox ~~~

原文章由 BeachBoyBobo 於 31-12-2006 02:12 AM 發表
好唔好玩呀?
諗緊入唔入......

超好玩~~~
组隊超正~~~
入la~~~:shiny:
過場用漫畫方式表達都係值得一讚既地方~~~
要知劇情必玩~~~
講出蛇叔组成Fox Hound 既經過 ~~~

原文章由 mirage 於 31-12-2006 12:55 PM 發表

買呀...好正架...
而家唔熟d地方同敵人位置...成成要慢慢走,停係到看位,又要捉人,好驚比人發現...雖然而且alert左四五次 :DD

我為 左tech & 醫療 LV ...
玩左25個hour la ....:cool:
原文章由 Lucifer 於 1-1-2007 01:43 AM 發表
講出蛇叔组成Fox Hound 既經過 ~~~

fox hound是mgs3 snake eater啊

今次是snake eater之後跟outer heaven之前的故事
原文章由 mirage 於 1-1-2007 03:11 AM 發表

fox hound是mgs3 snake eater啊

今次是snake eater之後跟outer heaven之前的故事

咦...:@:(
對不起......
又俾錯information...:cool:
原文章由 Lucifer 於 1-1-2007 10:29 AM 發表

咦...:@:(
對不起......
又俾錯information...:cool:

沒關係,大家說說罷了...

對了,你去至plant時緊記捉多點科學家了...tech lv. 99還是max時,會開發出stealth的 :shiny:
原文章由 mirage 於 1-1-2007 08:29 PM 發表

沒關係,大家說說罷了...

對了,你去至plant時緊記捉多點科學家了...tech lv. 99還是max時,會開發出stealth的 :shiny:

我就是在狂抓中la~~~:no:
連Final Boss 都未去打...
但揾極D LV 都係83 ...:sad:...
brother ... 有冇D 心得la...
原文章由 Lucifer 於 1-1-2007 08:36 PM 發表

我就是在狂抓中la~~~:no:
連Final Boss 都未去打...
但揾極D LV 都係83 ...:sad:...
brother ... 有冇D 心得la...

抓人靠彩數的...除了看他們是s還是a之外,最好還要有相關的技能配合...
好像有些人會有個什麼develop greater的skill可大幅增加開發度的
原文章由 mirage 於 1-1-2007 08:50 PM 發表

抓人靠彩數的...除了看他們是s還是a之外,最好還要有相關的技能配合...
好像有些人會有個什麼develop greater的skill可大幅增加開發度的

Thx ~~~
革命尚未成功,同志仍需努力~~~:)