Toysdaily 玩具日報

查看: 8550|回復: 12

HCM-PRO TALLGEESE 閃光之男爵

我全程都有用閃光燈...

出了嗎......?:handshake:
pass.....:45:
呢條line越黎越貴........... :67:
我都買左, 開盒睇落完全無事. 跟住cut 件拉, set post 拉. 突然整隻左手跌出黎... 原來左手與胸部的關節碎開幾件:@ ..........琴日先買, 今日試下去換拉. 有人知188 d鋪大概收幾點? Thanks.
That's really so nice.
Thanks for sharing.
原帖由 阿洛 於 25-8-2008 10:33 AM 發表
我都買左, 開盒睇落完全無事. 跟住cut 件拉, set post 拉. 突然整隻左手跌出黎... 原來左手與胸部的關節碎開幾件:@ ..........琴日先買, 今日試下去換拉. 有人知188 d鋪大概收幾點? Thanks.

BANDAI o的 QC真係....
買佢o的野真係要睇運氣....
希望你換得返啦....
:58: 可能要噴些消光漆拯救一下....
原帖由 FLANKER 於 26-8-2008 12:12 AM 發表

BANDAI o的 QC真係....
買佢o的野真係要睇運氣....
希望你換得返啦....

之前幾架Wing Gundam系都不差...

今晚換左~ 不過換後係右手鬆...(連炮會下垂, 和不可就咁拉出和胸連接的關節.) 但總算可用膠紙補救.
原帖由 阿洛 於 26-8-2008 01:28 AM 發表

之前幾架Wing Gundam系都不差...

今晚換左~ 不過換後係右手鬆...(連炮會下垂, 和不可就咁拉出和胸連接的關節.) 但總算可用膠紙補救.

bandai qc太好了:59: ...你係未買行貨?
等佢出三型!:71:
原帖由 p_lam0730 於 26-8-2008 09:33 AM 發表

bandai qc太好了:59: ...你係未買行貨?

唔知, 應該唔係. (無安全標貼) 本來58-00係暫時Wing 最好既一架...依定只可當附加既胸手關節不存在吧....:cool:
頭像被屏蔽