Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: warxv

歷戰不休的戰士~悟空~

:45: 大大會否覺得件衫都係好難攪, 一係谷起左, 一係皺曬~
講開比達
會唔會又先出普通比達之後應募超比達:50:
原帖由 松浦亞N 於 14-8-2008 19:29 發表
講開比達
會唔會又先出普通比達之後應募超比達:50:

你放心~係一定會~:p
龍珠迷:
還未算很難攪,不至於玩兩玩又要整一次的地步,有些朋友再加些海綿效果好像好些.

松浦亞N,大舊金:
仲有魔人版...
支持!

不過我冇買,因為我喜歡原著色,即係黃色....橙色我還會考慮一下,紅色就唔駛諗...........

其實我都唔明,電視係紅色,漫畫係黃色,但好多龍珠玩具係橙色..:no:
原帖由 mushroom 於 15-8-2008 11:08 AM 發表
支持!

不過我冇買,因為我喜歡原著色,即係黃色....橙色我還會考慮一下,紅色就唔駛諗...........

其實我都唔明,電視係紅色,漫畫係黃色,但好多龍珠玩具係橙色..:no:

咁就晒兩邊FANS,黃+紅=橙!!
記憶中係有左超級撒亞人之後就開始越來越橙的.
原帖由 warxv 於 15-8-2008 05:33 PM 發表

咁就晒兩邊FANS,黃+紅=橙!!
記憶中係有左超級撒亞人之後就開始越來越橙的.

因為超西有股氣嘛,亦令我會買龍珠玩具。
樣子真的很像啊!!
很期待比達,我是他的粉絲:35:
其實我都覺得悟空攪到五顏六色,一時紅d~一時又橙d,一陣又深又淺,攪到都唔知原本係咩色:70: :70: :70: :70:
mushroom:
D氣唔只強仲將D衫薰到變左色,之後唔超西D衫都偏向橙色.

kasumi:
好像好多人喜歡比達,我就喜歡魔童叔叔多D.
比達應該可以用220的BODY去出,問題係邊個版本?普版新甲,普版舊甲,超西,魔人....

基路亞卡爾:
原本色係....早期漫畫封面就偏黃,TV版開始時就一定偏紅的了,之後兩者都有向橙色出發的情況,超級撒亞人出現之後就明顯橙化了.
我都係大約記得,希望有高手出來說明.
nice report, very details:71:
影得超生動哩~ 幸好我唔好DBZ,遲d 隻 夏羅古 就可能會毒毒地
唔知Medicom會唔會出新version COBRA 呢?~~~
小弟都係做生產,一件產品嘅零售價通常都係成本嘅10多20倍吧~~ 中間有太多人要食飯喇....license, 设計,運輸,好多好多.....
我反而有另一種計法,好"阿Q"的 : 如果要揾人做一隻老翻,一模一樣嘅俾自己玩,要幾錢呢?幾百蚊可唔可以有一隻偽SOC雷登?90蚊可唔可以有一隻偽3.75"Indiana Jones ? 咁計就可以俾錢俾得好舒服:x
( 所以我好難會買名牌 Tee :he: )
這張好鬼型