Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 執屋後分享 update

你的高達扭蛋差吾多同我有的全部一樣:50:
其實大大你有無念過放番出去賣:58:
因我太多想賣左佢地:(
知吾知邊款較值$$$呢e.g.高大個D  or  心口有粒珠 :?
奇多圈呀~ 一個我切底遺忘左0既玩意~ 大大換起左我0既記憶啦~:79:
好多古物:67:
原帖由 火麻仁 於 12-7-2008 04:00 PM 發表 今日無聊係屋企執屋再次見到好多兒時留下既玩具雖然唔係D咩野特別版但我諗係八十年代既大家都應該曾經見過或玩過以下就係我既小小分享------------------------------------------------------- ...

你果四駒車個box係新d~~我個果仲舊過你.....:(係紅色格....你仲記唔記得係有個深藍色既...係好似電鑽箱咁既size??果時我都有一個,細個屋企冇錢買四駒車條賽道,咁就攞住落公園,就起條坑渠度放,當賽道咁玩.....:shy:

你細個時都好多玩具0下喎 ~!!!
原帖由 KOTARO 於 19-7-2008 07:58 AM 發表
你的高達扭蛋差吾多同我有的全部一樣:50:
其實大大你有無念過放番出去賣:58:
因我太多想賣左佢地:(
知吾知邊款較值$$$呢e.g.高大個D  or  心口有粒珠 :?

其實我都有諗過呢個問題

但如果價錢唔太高既話又唔係等錢用都唔會放:35:

但你多到賣係因為太多相同定其他因素??

至於邊d值錢我就識少少架炸:75:

你可以pm我問下
原帖由 fuyi 於 19-7-2008 03:26 PM 發表

你果四駒車個box係新d~~我個果仲舊過你.....:(係紅色格....你仲記唔記得係有個深藍色既...係好似電鑽箱咁既size??果時我都有一個,細個屋企冇錢買四駒車條賽道,咁就攞住落公園,就起條坑渠度放,當賽道咁玩 ...

我記得!:handshake: 但紅色個隻印象中貴dd

而我買個藍色盒時因為樓下書局特價

而個時都儲左好耐錢架

d零件寶品麼打甚麼龍頭鳳尾真係樣樣都買

賽道我都有買到返屋企玩

個時雙星個隻款好似要成四百幾蚊

而行賽道第一架車就係巨霸號:D

但係轉彎後個高枱位就飛左出黎好似炮彈飛車咁...

因為個時架車都改得好勁好Q快:shy:
佢地再次被封印:74:
原帖由 toyschild 於 19-7-2008 11:00 AM 發表
奇多圈呀~ 一個我切底遺忘左0既玩意~ 大大換起左我0既記憶啦~:79:

唔係見大大post..我諗我永遠唔記得佢啦!!
細個好鍾意玩咸蛋超人迷宮,衣家都唔知去左邊啦:die:
突然d回憶番哂黎~
好多都不見了~:34:
街霸匙扣我欠一隻印度佬就齊set :79:
正:71: :71: :71:
變了包~~~~~~~~~~:80:
樓主,死圖ar...