Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: portishead

PS3將成為Sony PlayStation末代主機? Sony步上SEGA後塵 轉型為軟體開發?

原文章由 cclphx 於 19-12-2006 09:54 AM 發表
佢對現時香港社會既人, 係太高科技了。遲一年香港都有數碼廣播時, 電視開始轉高清, 其他相對配件提升, PS3 才會給與人動力去購買!

我加陣都係用個LCD mon 玩~~~:no:

出唔到HD.................:die:
所以我說要等一至兩年
原文章由 X-JAPAN 於 18-12-2006 03:38 PM 發表

其實你回想一下PS2一出個時......
未又係咁.........個時DC未又係好勁~好多人買....?!
最後~~~~唉~~~~~DC好野來的........

I am still playing my dc only.... :shy::shy::shy:
原文章由 豪鬼 於 19-12-2006 12:54 PM 發表

I am still playing my dc only.... :shy::shy::shy:

dc好玩啊...大大有什麼game推薦?

現在的dc最愛是sf33
DC我間中有玩啦,《SAKURA大戰3》必玩,冇玩之前幾集都一定要玩《3》!
仲有《POWER STONE1、2》、《SONIC ADVANTURE1、2》、《街霸》....不能盡錄

老實說,我是等DC正式死亡,才迫於無奈買PS2