Toysdaily 玩具日報

天元突破圖片集中營

:@ 嘩...:ice: :cool: 嚇死咗好多兄弟!
斷市咁嚴重 :Q

雖然我都搵左好多間..不過大多係因為d貨唔靚所以冇入....幾經辛苦去到一間仲有全新未撕紙既店度入左三隻 ....

話說山口天元qc好差....有唔少個樣都 囧 左 :unhappy:

我暫時只開得隻konami黎玩.....合金同山口都只係開黎望望.....

好想快d開黎玩.....但今日又要同女友出街.....希望今晚仲有精神玩吧 :o
原帖由 BorisTang 於 16-5-2008 11:32 AM 發表

雖然我都搵左好多間..不過大多係因為d貨唔靚所以冇入....幾經辛苦去到一間仲有全新未撕紙既店度入左三隻 ....

話說山口天元qc好差....有唔少個樣都 囧 左 :unhappy:

http://x3c.xanga. ...

哇,大大你入3盒禁多:@

琴日應該番左D貨,MK都有唔少都

入左盒,D QC真係好唔得
拎上手有D位仲未乾油禁tim:(

不過放pose遠睇係一流:p
又黎LU~:43:
3盒咁多:30:
有好多人想買(未得閒買)未無LOR:66:
山口d QC一向都唔得 ga la..........不過我都有買:42:
大哥:!
真的粉多圖... I'm getting crazy:55:
要多D 大哥:74:
我想問旺角而家仲有無呀, 同大概幾多錢ar
原帖由 BorisTang 於 16-5-2008 11:32 AM 發表

http://x3c.xanga. ...

Wah you fulfill my dream! I was dreaming about buying 3 set revoltech too... but fail to do so... cause can't find a 3rd box with better QC... sigh
我係荃灣都仲見到好多山口天元呀,不過太貴所以唔買............住....:67: