Toysdaily 玩具日報

查看: 14365|回復: 42

GX-13超獸機神幾時會出新翼呀

6月會返出...咁對新翼呢......
有冇人知呀

如果係真, 咁就正囉:$
我都等緊,唔出新翼,佢只係70分
原帖由 boy54321 於 7-5-2008 23:54 發表
6月會返出...咁對新翼呢......
有冇人知呀

o下,乜原來會出新翼,真係唔知喎...有冇多d資料?:30:
完全聽到未聽過,勁流料!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
之前日本有玩具展展出過一隻終極形態的GX-13,即新翼果款,但官方並無將此款以量產發售的公佈,遇上GX-13再再再再再次番出,fans一定抱有改款再出這希望......:$
原帖由 323 於 8-5-2008 06:55 AM 發表
之前日本有玩具展展出過一隻終極形態的GX-13,即新翼果款,但官方並無將此款以量產發售的公佈,遇上GX-13再再再再再次番出,fans一定抱有改款再出這希望......:$

係係係係呀~~所以我係到等緊
如果真係出的話,就係破財之時....
希望有「新翼」包,要不然,買整套太傷了。
甚麼「新翼」嘛?...還是指「黑鷹戰機」...合體後的「Final 斷空我」?...

再販...應該是指再次生產...如果有新增部件或改良之類...照理都加個「R」或甚麼之類...

小櫻上
各位有份亂咁回覆大大們玩野嗎?:53:
樓主係問幾時會出新翼, 冇話會出
原帖由 redfish 於 8-5-2008 11:52 發表
各位有份亂咁回覆大大們玩野嗎?:53:
樓主係問幾時會出新翼, 冇話會出

不要生氣,玩下咋,好,認真答:

所謂新翼,如果係指黑騎士機,呢隻玩具本身已經可以散賣幾千yen
斷估BANDAI都一定會分拆上市,
所以如果真係推出,日本雜誌必定會早2~3個月公布設計圖.
暫時就未見有聲氣.

其實呢部機唔一定要出魂,改出魂SPEC一樣得,合到體就得啦!
頭像被屏蔽
其實都冇乜所謂
大家討論下就得啦...唔洗咁大火氣
原帖由 boy54321 於 8-5-2008 09:54 PM 發表
其實都冇乜所謂
大家討論下就得啦...唔洗咁大火氣

無錯,根本暫時未有人知道真正答案,
如果唔係吹下水,呢個post可能無人回應添(因為無人識答)