Toysdaily 玩具日報

查看: 4575|回復: 18

如果Ultimate Solid出新系列, 你想係.......

好多大大都覺得以$15蛋來說,
Ultimate Solid系列係近年最出色的,
:love:

咁如果Ultimate Solid開新系列既話,(現有拉打, 咸超, 同咸超怪獸)
各位又想佢出咩系列呢??
請各位發表一下~~~

小弟講先, 我想佢出.......

1) 機械人大戰系列
2) 特撮及戰隊英雄係列 <---我諗呢個真係有機會
3) 少年Jump漫畫英雄系列

:shiny:
2...下part已經係...:)
原文章由 老文 於 4-4-2007 02:27 PM 發表
2...下part已經係...:)

下part係Dark Hero炸喎~~~:cool:
原文章由 藤條不二熊 於 4-4-2007 02:41 PM 發表

下part係Dark Hero炸喎~~~:cool:

角式來自特撮及戰隊,只不過係奸角:shiny:
不過出得黑魔,o甘遲D出埋電腦奇俠都好合理:)
Whats Dark Hero big big?

I wanna see Blade and Den-O!
原文章由 IchigoKurosaki 於 4-4-2007 03:07 PM 發表
Whats Dark Hero big big?

I wanna see Blade and Den-O!

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... ghlight=dark%2Bhero
係奸角,有影月同黑魔:love::love:
天地雙龍
卡辛同埋佢隻狗
龍豬, 星矢 XDD

如果 US 真係有龍豬, HG 旦唔駛玩 XDD
原文章由 left1221 於 4-4-2007 03:17 PM 發表
龍豬, 星矢 XDD

如果 US 真係有龍豬, HG 旦唔駛玩 XDD

X2:DD
part3我覺得最吸引
如果係 2... 全 5 隻紅戰士... 咪炒硬 =0="
膠魂出過&#22000;D:love:
Ultimate Solid出機械人大戰系列不會好看,機械人太多角位.
我希望出特撮英雄系列
例如Old Cake喜歡的(包括我自己)
雷電俠(又名眼鏡超人),,電光科學人,銀面飛俠,愛善超人................
原文章由 玩具 於 4-4-2007 08:33 PM 發表
如果係 2... 全 5 隻紅戰士... 咪炒硬 =0="

分開3set出咪得law~~~:shiny:
原文章由 Agito 於 4-4-2007 11:20 PM 發表
Ultimate Solid出機械人大戰系列不會好看,機械人太多角位.
我希望出特撮英雄系列
例如Old Cake喜歡的(包括我自己)
雷電俠(又名眼鏡超人),,電光科學人,銀面飛俠,愛善超人................

嘩!全部係我最愛!!!!!!!!!:love::love: