Toysdaily 玩具日報

樓主: WalkerMachine

就來一場徹徹底底的二次元妄想!!------- 涼宮春日.figma

:handshake:涼宮春日妹

無論內文或圖片...都比左好多心機.....睇得出你對涼宮春日嘅妄想有幾深....:he:

ps. 感覺不同凡響~~~~~:52:

原帖由 Dick.Po 於 29-4-2008 12:08 PM 發表
你已經成為毒男了
HAHAA:x

阿dick大大牙…毒男…好似…唔係咁…解…o既………:56:
樓主大大只係會毒死萬千女o者…唔會做o左毒男o既………:77:
“其實………我是喜歡馬尾的,而你綁馬尾的樣子實在是犯規級的好看……..”駛唔駛落咁重藥呀…:56: )
小弟今日做了一日"伴遊" (爹娘回港玩樂中),返黎見到4頁回覆,受寵若驚:shy:

多謝多謝多謝各位嘅美言:handshake:

小櫻、 哨牙囡大大 - 冇心架,可能我自已對呢d輕量級殺必死冇feel,拍照時竟完全冇為意... haha
vincent3大大 - 始終逃唔過看官嘅法眼,嗰張係有bug嘅,不過我中意個舖士所以唔捨得掉 :-P
hoying710大大, Hikari大大 - 係呀,PS途中覺得今次唔用PS執走d關節會冇咗個feel
BehindTheMask大大 - haha, merci beaucoup pour le compliment ^_^
gundam ms 大大 - 祝會考成功!如你所见,小弟的學生生涯有很多美好回憶-----不過考試並非其中之一 :-P
星月浪人大大 ,catzilla大大 - 嗰句其實係"涼宮"嘅名對白,我將我睇嗰個中譯版照抄咗過黎。
Dick Po & Vince - 我有排都唔夠你兩個死人頭毒!:what: 我只係曲線咁表達一吓我對"涼宮"受歡迎原因嘅睇法:就係每個男仔嘅青舂入面,都會遇上過一個涼宮春日...
魚旦 兄 - 留意,有d表情係小弟PS嘅 ( 圖書館嗰張,個嘴執過 )
原罪 兄- 我一向都感性架啦:p 唔係點tum女仔呀 kakakaka (講緊十幾廾年前:unhappy: )
Max - 冇呀,借題發揮咋... (我從來只對 Dirty Pair 有妄想:D )
fallout8 bro - here u are :
好惦呀:DD
原帖由 WalkerMachine 於 30-4-2008 02:47 AM 發表
Dick Po & Vince - 我有排都唔夠你兩個死人頭毒!

X2 X2!!!!!:x

上次拜讀過大大《未怕挨緊頸邊穿過橫飛的子彈跟你去走難 ---- Fyana》的post,今次睇埋依個,覺得大大簡直係神人!!!
有冇考慮過出番本玩具連環圖散文集,我一定買!
:78:原來你都係涼官粉絲,真係睇你唔出~我以為版主裡面得我一個鐘意妹妹仔添~~
如果可以加返d影子應該會更似

[轉] from japan forum

hahahhaaa
超正~! :36:
2個字~超勁~@@"
原帖由 WalkerMachine 於 30-4-2008 10:38 AM 發表

hahahhaaa

Wa~~~~hahahahahahaha~~~好應棍~~!!日本方面原來同HK一樣....最後仲要減價添~~:x :x
可以真正做到一人一手.
人人有涼宮玩,
趁回落入多隻都好.
GOOOOOOOOOOOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
非推不可 :$
我出汁了∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼

大大你真系犯規級的強!