Toysdaily 玩具日報

查看: 9542|回復: 18

X-man 內最喜歡的角色4" 磁力王 MAGNETO 終於到手了!

其實不太熟X-man漫畫故事,可能英文太爛吧,所以大部份角色內容都係睇完電影後從其他Blog友及討論區補完!睇左咁多英雄人物,發覺最吸引的就只有磁力王 MAGNETO了!
磁力王最強主要不在於其超能力,而是佢想改變異能世界成主流既決心吧!
而且覺得磁力王好似三國內的曹操,係一個好有領導能力及遠見的強大領袖來!(見好多三山五岳人仕都好服佢就知其厲害了∼)只不過因為異能人革命失敗才被人罵成奸雄吧!

↑君臨天下的姿勢!

↑面相好威武吧∼

↑準備發功∼XD

↑左手仲有一個電光效果呢!

↑微星主體姿勢一定唔會差得去邊吧!

↑Ironman成身都係鐵,死硬啦∼

↑蜘蛛俠都不敵呢!

↑高過佢地成個頭呢!

↑全套裝備!

↑背袍上半軟膠下半是布質的!

P.S. 想知更多可以去我BLOG看看呢:http://hk.myblog.yahoo.com/ambroseyin/article?mid=6478
好! 支持一下大隻阿伯:34:
:71: :77:
Pal~~~~~~~~  Where is your Ironman come from~~~~~~~~~ :50:

So coooooooooooooooooooooool!  :71:
咦~~大大係咪用microman body改?!好掂啊!
原帖由 Douglas.M.Saint 於 24-4-2008 12:11 PM 發表
Pal~~~~~~~~  Where is your Ironman come from~~~~~~~~~ :50:

So coooooooooooooooooooooool!  :71:

那是用這一款改的!
http://www.generalsjoes.com/reviews/showdown/2005/wave2/ironman.htm

在我的bog 有更多Ironman圖呢!
http://hk.myblog.yahoo.com/ambroseyin/article?mid=6105

So Cool !! But I like Spider-man
好勁r改野~:52:
唔....
改得好,真係好吸引.
不過會唔會重皮左d,一隻超人wo,隻超人本身都係極品,比著我唔捨得...
GOOD AR>>>
:shiny: :shiny: :shiny: .........好正呀!!!!
恭喜...:77:
good ar!!:71:
THX 大家欣賞

原帖由 warxv 於 24-4-2008 02:05 PM 發表
唔....
改得好,真係好吸引.
不過會唔會重皮左d,一隻超人wo,隻超人本身都係極品,比著我唔捨得...

隻超人係特價品來, 都係半條紅衫魚多一點炸~ 而且我仲另外買多一盒, 所以改得好放心呢!

偷偷地說:依度唔方便出地點價錢,或者去我Blog看看吧∼

Super Hero Showdown!

Too bad this series is cancelled! I also have some!