Toysdaily 玩具日報

查看: 2680|回復: 15

分享 : Beast Wars Under Bed (多圖)

尋日執床, 竟然發現已遺忘多時既Beast Wars...仲有部份Car Robots.....而且好多都係全新未開的.....:cool:

:71: 好野吾少啵!
:58:真係好多~
WAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:@
勁感動 !
有同好者 !!!!!!!!!!!!!!
:$ :$ :$
快d放佢地出黎, 將佢地變成野生動物啦:57: , 困住係個"籠"度好殘忍架!:31:
點解唔開黎玩呀?
快d放佢地出黎, 將佢地變成野生動物啦 , 困住係個"籠"度好殘忍架!

:58: 柯柏文人你真係古惑,放左出黎,到時你又話佢地好可憐,要收養佢地:38:
:p 細細聲講:(你都係想據為己有姐)

我都係同講你吓笑咋 :)吾好嬲喎! :77:
好多正嘢!我最中意長毛象文哥同C子文!:)
原帖由 UFO 於 9-4-2008 02:20 PM 發表

:58: 柯柏文人你真係古惑,放左出黎,到時你又話佢地好可憐,要收養佢地:38:
:p 細細聲講:(你都係想據為己有姐)

我都係同講你吓笑咋 :)吾好嬲喎! :77:

點會嬲呢! 不過係有d唔忿氣咁都比您睇穿遮....:what: :angry:
我柯柏文人最鍾意收留d被遺棄既小動物,:^
或者樓主可以先轉介比我, 我文哥再幫您攞去愛護動物協會......:p
珍品!
Beast~Beast~Beast~
我的最愛:love:
大大有好多正野bor:58:
諗番都唔知自已花o左幾多錢o向呢班 "禽獸" 身上......:unhappy:
頭像被屏蔽
好多正野:50: