Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 太歲

[原創]<原型製作> TD icon JOEY - 原子灰原型製作應用篇130p

原帖由 人狼 於 14-6-2008 07:25 PM 發表
大大整耳仔洗唔洗用低層架ga...

無起個低層整耳~因為耳仔細隻D原子灰可以一舊過補落去再雕個型出黎。
唔好意思好多問題
我e+想上肉色我用問買邊隻好...有冇型碼or相啊 我唔想買錯啊
仲有上色應該係手油嗎~?
好勁呀:50: :50:
原帖由 太歲 於 14-6-2008 11:23 PM 發表

無起個低層整耳~因為耳仔細隻D原子灰可以一舊過補落去再雕個型出黎。

小弟技術真係小學生-.-我相算整到隻右耳 但左耳整極都整唔到 唔平均加唔同類型耳仔
:unhappy: :unhappy: :unhappy: 大大救命啊:unhappy: :unhappy: :unhappy:
原帖由 人狼 於 22-6-2008 11:43 PM 發表
:unhappy: :unhappy: :unhappy: 大大救命啊:unhappy: :unhappy: :unhappy:

遇到咩問題?
我相算整到隻右耳 但左耳整極都整唔到 唔平均加唔同類型耳仔

想上肉色我用問買邊隻好...有冇型碼or相啊 我唔想買錯啊
仲有上色應該係手油嗎~?
想試,但睇完個post入覺得自己會攪唔掂:unhappy:
原帖由 WalkerMachine 於 10-4-2009 10:26 PM 發表
想試,但睇完個post入覺得自己會攪唔掂:unhappy:

你試完遇到有問題你影張相比我睇然後打比我問咪得囉:78:。
多謝 太歲老師 免費送左堂咁珍貴既教學畀大家~!! :D :64:
好厲害呀:@

好details呀,thx!∼∼:71: :71: :71:
You are the MAN :50: