Toysdaily 玩具日報

查看: 2425|回復: 23

歐聯8強

阿仙奴 - 利物浦
曼聯 - 羅馬
史浩克零四 - 巴塞羅那
費倫巴治 - 車路士
唉 ...... AC呀 ...... :49:
曼聯又對羅馬:he:

阿仙奴對 利物浦:71:
原帖由 skbe 於 14-3-2008 21:20 發表
曼聯又對羅馬:he:

又要左手打右手,兩隊都係我最愛
好驚羅馬好似上次咁,食左屎....
但更加唔想曼聯輸...
車仔抽到枝好簽:ar:
兵工廠對住打歐聯特別醒既紅軍,隨時8強止步:p
巴塞e場最有機會爆冷:he:
紅魔鬼同羅馬今次真係冤家路窄:36:
原帖由 大舊金 於 14-3-2008 21:57 發表
車仔抽到枝好簽:ar:
兵工廠對住打歐聯特別醒既紅軍,隨時8強止步:p
巴塞e場最有機會爆冷:he:
紅魔鬼同羅馬今次真係冤家路窄:36:

聯賽已經冇得追
心態上紅軍呢場一定唔會留力
神奇隊長謝拉特可能又好戲上映.
同埋如果照呢條路線打
車仔上4強係咪就要打巴塞??
原帖由 K66 於 14-3-2008 10:02 PM 發表
同埋如果照呢條路線打
車仔上4強係咪就要打巴塞??
no is Man u
原帖由 K66 於 14-3-2008 22:01 發表

聯賽已經冇得追

應該係睇費蘭度托利斯可唔可以係前面單天保至尊:!
原帖由 K66 於 14-3-2008 10:01 PM 發表

聯賽已經冇得追
神奇隊長神奇少一場喇~~:x 食夠黃休息陣先啦~:x
GOONERS MUST WIN!!:angry:
原帖由 美洲跳跳虎 於 14-3-2008 11:25 AM 發表
神奇隊長神奇少一場喇~~:x 食夠黃休息陣先啦~:x
GOONERS MUST WIN!!:angry:

我們是同伴~~~~~

加歷查食多張黃都唔使踢第二巡還:o:o

我覺得比起對車仔/曼聯....利記會係最易打既英超四大.....一向都食住佢地:$:$
( 上線 )
阿仙奴 vs 利物浦
費倫巴治 vs 車路士

( 下線 )
羅馬 vs 曼聯
史浩克04 vs 巴塞隆拿
原帖由 Shini 於 14-3-2008 11:49 PM 發表

我們是同伴~~~~~

加歷查食多張黃都唔使踢第二巡還:o:o

我覺得比起對車仔/曼聯....利記會係最易打既英超四大.....一向都食住佢地:$:$
:x 連續3場都對住利記:x
1 or 2 April Champions League H Liverpool Quarter-Final 1L
5 April Barclays Premier League H Liverpool 12.45pm
8 or 9 April Champions League A Liverpool Quarter-Final 2L

不過杯賽冇話強唔強既....去到8強隊隊都差不多啦~~:handshake:
原帖由 美洲跳跳虎 於 14-3-2008 12:54 PM 發表
:x 連續3場都對住利記:x
1 or 2 April Champions League H Liverpool Quarter-Final 1L
5 April Barclays Premier League H Liverpool 12.45pm
8 or 9 April Champions League A Liverpool Quarter-Final 2L
...

但係其實我一路講緊....阿記既陣容係唔可以兼顧晒兩邊.....而家可能會兩頭唔到岸....睇下上兩場聯賽和波就知.....:44::44:
原帖由 Shini 於 15-3-2008 12:56 AM 發表

但係其實我一路講緊....阿記既陣容係唔可以兼顧晒兩邊.....而家可能會兩頭唔到岸....睇下上兩場聯賽和波就知.....:44::44:
做FANS既比多D信心啦~:p