Toysdaily 玩具日報

查看: 13534|回復: 11

Tomica 港澳的士 (多圖注意)

個人好少買 Tomica Box set,
但係今次呢套亞洲的士 Collection 實在不入不可,
因為好難得佢用真車款金豐 Comfort, 比起先前出o既四架不倫不類港澳的士好得多,
雖然自己唔係玩開的士, 不過 Tomica 肯出呢套的士, 不其然有一種講唔出o既親切感~ :shy:

Ok, 去相~~ :love:

九龍的士

新界的士

大嶼山的士

澳門的士

Coming soon!! 另一新車正由德國赴運中~

Thanks for reading~ :shy:
Like the black one, I'm from Macau.
呢set手工好似唔多好喎... :60: :60:
原帖由 Zombie007 於 11-3-2008 05:45 PM 發表

始終係車仔唔係模型嘛~~ :(:(
:67: 的士你又岩呀?
原帖由 Zombie007 於 11-3-2008 05:45 PM 發表

絕對同意呀,上油麻麻,另外車後門唔多得,四架實有一架度門上得唔好。
在路面我成鬼日俾的士司機恰,鍾意就唔打燈攝你位cut你線,一係係你後面用燈射你又響安,再唔係突然話停就停
呢set 的士只會令我:*
:34:我对d巴士更有兴趣
上色真係一般般..
原帖由 tomicafan 於 13-3-2008 10:20 發表

絕對同意呀,上油麻麻,另外車後門唔多得,四架實有一架度門上得唔好。

好易甩油,車門開得好唔順,仲要只得一隻門開得:42:
澳門的士唔錯啵~~
幾時有澳門巴士
頭像被屏蔽