Toysdaily 玩具日報

澳門玩具店小評(高士德區)

我想知道MG版飞翼0同自由~~澳门卖几钱啊~有无买果既朋友讲我知~~你地果边系几算架??系米传说中既6算或者低于6算

原帖由 z20640809 於 9-2-2008 09:52 PM 發表
我想知道MG版飞翼0同自由~~澳门卖几钱啊~有无买果既朋友讲我知~~你地果边系几算架??系米传说中既6算或者低于6算

除非係減價促銷活動,一般都係六算或以上.
勁正既資料呀!!唔識路其實都幾難搵呀, 上次經某大大指點之後, 膽粗粗試試, 點知無功而還(入錯左路口,行左上山頂醫院呀:sad:, 直行多2個街口轉左就到架啦:help:  ), 都係剩係識去手信街果間玩具城, 下次1定照大大既方法試下。
btw, 想問問大會堂麥記附近搭12號, 啱唔啱呀?
咁如果係噴水池2順(係唔係叫議政廳?)又搭?號車呢?
在此謝過:64:
果然好詳盡...

但各位香港o既兄弟, 去澳門玩一兩日都要刮玩具?? 唔係中毒中得咁嚴重掛??

呢個世界真係除o左玩具就冇其他??
原帖由 魚旦 於 10-2-2008 08:16 AM 發表 果然好詳盡...但各位香港o既兄弟, 去澳門玩一兩日都要刮玩具?? 唔係中毒中得咁嚴重掛??呢個世界真係除o左玩具就冇其他??
未去過,點都要一探究竟,不過不要抱太大期望就是了。
我唔會去新龍同埋玩具城買..我只係會幫襯恆利...因為恆利價錢好合理
原帖由 魚旦 於 10-2-2008 08:16 AM 發表
果然好詳盡...

但各位香港o既兄弟, 去澳門玩一兩日都要刮玩具?? 唔係中毒中得咁嚴重掛??

呢個世界真係除o左玩具就冇其他??

哈哈, 我親戚住o係附近, 所以去望望law, 我o係果度探親探左五日, 要搵野調劑一下, 嘻嘻:52:

我去左手信街附近果間玩具城同埋附近一間舖 (專賣x貨的), 真係好貴呀, 原來香港幸福好多 (果日得六, 七度, 真係一路睇一路震):70:

Thank You~:43:
就連本人係澳門人都唔知有最尾個2間野:Q
但係  真係得行利係態度好  and平 雖然個阿e  唔係好識玩具:unhappy:
新龍出名奸商  除非真係得佢有絕版野  逼住買  跟本貴到無人買:*   d職員咩都唔識  絕對物非所值   玩具城都有d貨睇  但係唔好諗住佢會sell你:p
頭像被屏蔽
我想知...玩具城對面果間"雷鳥"係咪執左? 點解去襯都唔開既....
原帖由 ickiller 於 15-10-2008 12:09 AM 發表
我想知...玩具城對面果間"雷鳥"係咪執左? 點解去襯都唔開既....

雷鳥 係我同 我d老友的 "登腳"地~~我老友佢唔係主要賣野的!10件9件不賣~~都係d 人屋企d 野放落黎show 一show!!  大大死左條心啦~~haha~~~只係一個比朋友吹水的地方~~~!!!
如果妳真係要入去吹水睇下野ge~~ 夜晚10點就開門ga la~~(有時早d) 因為個個食飽飯就落去啦~~haha

原帖由 BlackD 於 15-10-2008 11:39 AM 發表 雷鳥 係我同 我d老友的 "登腳"地~~我老友佢唔係主要賣野的!10件9件不賣~~都係d 人屋企d 野放落黎show 一show!!  大大死左條心啦~~haha~~~只係一個比朋友吹水的地方~~~!!! 如果妳真係要入去吹水睇下野ge~~ 夜晚 ...
呢D咪就係神級玩家
原帖由 BlackD 於 15-10-2008 11:39 AM 發表

雷鳥 係我同 我d老友的 "登腳"地~~我老友佢唔係主要賣野的!10件9件不賣~~都係d 人屋企d 野放落黎show 一show!!  大大死左條心啦~~haha~~~只係一個比朋友吹水的地方~~~!!!
如果妳真係要入去吹水睇下野ge~~ 夜晚 ...

唔怪得之去襯都唔開啦.....原來竟然係10點先開! 咁幾點收?
參觀下都好呀...但係有生保人入去會唔會好怪/唔歡迎先?
正:52: