Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 幪面超人第68次約戰嘰嘰 (多圖注意)

:71: :71: :71: :73:
good job:71:
打NDS能把關係昇華:61:
good:71: ,想睇埋第一至六十七次呀.
看了好感動
大大真的是拍的太好了
好想哭:79:
照片的感覺很舒服:61:
好正:D .......無辦法唔寫D字仔支持下!!!!!!!

小弟由頭"目弟"到尾都以為係深水埗D唐樓實境影.....真係好掂:71:

真實自己都間唔中影下12"....影1隻還好...易控制....當兩隻就弊...."A"掉手...."B"口累"地.....真係難set post.....

希望樓主繼績努力....:64:
原帖由 Warmblood 於 29-1-2008 11:17 AM 發表
好正:D .......無辦法唔寫D字仔支持下!!!!!!!

小弟由頭"目弟"到尾都以為係深水埗D唐樓實境影.....真係好掂:71:

真實自己都間唔中影下12"....影1隻還好...易控制....當兩隻就弊...."A"掉手...."B"口累"地 ...

多謝支持!
的確係o向果頭附近影的, 只係先影左景再回家影figure.....正確地點是石硤尾街市平台影過去對面唐樓
原帖由 vincent3 於 29-1-2008 11:47 AM 發表

多謝支持!
的確係o向果頭附近影的, 只係先影左景再回家影figure.....正確地點是石硤尾街市平台影過去對面唐樓

謝大大指路....有機會要試試....
(不過唔識 "瘋同傻".....:help: )
有 heart 呀您 :71:
利害!:handshake:
好好笑呀~~ 正呀!!!!
原帖由 vincent3 於 28-1-2008 12:06 PM 發表
多謝各位~!!

我自己係好想實地拍攝, 但一直搵唔到一個天台景, 個background可以見到d 舊樓之餘又見到個天(好多係舊樓後面有新樓遮住)

所以唯有找個折衷方法, 先影一個類似景, 再影figure 合成, 在家中影figure ...
   大大~~唔該哂^^
爆o西燈!! 我中意踏膞頭果幅,好鬼自然,又捉到用神.:63: :63: :63:
good:59:
頭像被屏蔽
can not see