Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 幪面超人第68次約戰嘰嘰 (多圖注意)

正到冇朋友,good啊
good photo and good idea:71:
funny galleries....
i want to see more, can you??:57:
多謝各位~!!

我自己係好想實地拍攝, 但一直搵唔到一個天台景, 個background可以見到d 舊樓之餘又見到個天(好多係舊樓後面有新樓遮住)

所以唯有找個折衷方法, 先影一個類似景, 再影figure 合成, 在家中影figure 時發覺咁都唔係唔好, 因為兩位演員都好麻煩, 唔似得上次 L 咁合作,  rider 鍾意甩手, 嘰嘰鍾意甩頭, 有時企定定之後又無故發脾氣訓o向地, 如果真的在天台影, 可能好多野飛晒落街........試燈光, 試pose 等等我都花了七小時去影......

回板友: NDS 市面上我都唔多覺眼有, 我是在Yahoo bid 的, 煙仔則在廣華街兩公婆果度買的, 可以找找
好有心機!!! 正 !!!!!!!!
GOOD GOOD GOOD GOOD AR:71: :71:
一睇就知你花o左好多心思, 而且道出o左世界要和平, 唔一定要打打殺殺, 打下機咁咪幾開心~~~
有創意,夠抵死:34:
搞錯左......數返d "正" 應該是六十八次....開頭我以為只計gege win 的次數...
很有趣的相片,d動作很有神緒!!一絕!!
頭像被屏蔽
:DD :DD :DD
好正:78:
:71: :71: :DD :DD

好有創意呢! :73: 多謝分享喇!
真係睇到小弟六體投地...
相靚,ps正得黎又配合,動作流暢,寫意悠閑又過癮(尤其除鞋果幅)....
睇完之後個感覺...就好似著咗乾淨既衫一樣,咁柔軟,咁c服:71:
好靚呀d相:73:
除鞋個張正爆:34: