Toysdaily 玩具日報

查看: 2988|回復: 12

【轉貼】肥姐搏鬥死神未知慈母病逝

【轉貼】肥姐搏鬥死神未知慈母病逝

http://news.sina.com.hk/cgi-bin/nw/show.cgi/2/1/1/620330/1.html
唔通佢地會 2 個一齊上路嗎 ??:31:
原帖由 華偉度諾艾德嘉 於 25-1-2008 11:17 AM 發表

肥姐應該好快見到佢媽媽:o :o
舊年諗住佢過唔到中秋,依家過埋聖誕,重見到2008年己經執到la.
=_=
你地兩個咁想佢死咩:o
原帖由 熱血廢人 於 26-1-2008 03:14 AM 發表
=_=
你地兩個咁想佢死咩:o

:o :o :o 好似好黑心, 而家佢病得咁辛苦仲講呢D野...
:oh: :oh: :oh: 但佢本人未必覺辛苦...
原帖由 華偉度諾艾德嘉 於 25-1-2008 11:17 發表

maybe......:o:o:o
原帖由 香港人 於 26-1-2008 03:41 AM 發表

:o :o :o 好似好黑心, 而家佢病得咁辛苦仲講呢D野...
:oh: :oh: :oh: 但佢本人未必覺辛苦...

其實... 通常過唔到年關或者節氣係好正常的...

所以打定輸數其實無壞...........
頭像被屏蔽
原帖由 熱狗 於 26-1-2008 08:04 PM 發表
有傳說說道翁美齡係比黑道背景的肥姐搵人害死:o

因而不嬲我對她的印象一向不佳:ar:

佢個女又咁肉酸, 再說, 我都唔鍾意睇歡樂香蕉既:(

佢過到今關都唔會捱得幾耐, 唔知英國d變態賭盤有無開賣佢幾時瓜...:Q

:45: 逼秋官同佢結婚...
:42: 真係禍不單行................... :42:
頭像被屏蔽
原帖由 熱狗 於 26-1-2008 08:57 PM 發表

我覺得秋生對住佢竟然硬到!
簡直係神人...:die:

:34: 秋官唔係姓秋架, D人會誤會你講, 黃秋生同肥姐有一手...
:76: 可能係人工...
頭像被屏蔽