Toysdaily 玩具日報

查看: 19640|回復: 28

[個人收藏] [新人第一Post] Robot魂 Wing Gundam 系列---無盡的華爾茲 Endless Waltz

一直都對Wing Gundam系列特別鍾愛
模型我都岩,不過需要好好既手功先整得靚。。。。同埋無時間
於是就選擇投向Robot魂呢個黑洞
有好多都係後追返黎
今個月隻魂限死神miss左。。。。又要後追
純粹分享一張低質素既相片
但就是對Wing Gundam既熱情始終不變∼∼∼繼續儲
直到完成呢個壯舉XD

支持一下
最正個隻限定EW一定要追:58:
Add marks for your 1st post and welcome to TD. {:1_235:}

Support you here again instead of Gundam Gathering.  :)
呢 set robot 好正~ 如果咁多套 gundum都出齊就氣勢囉
震撼程度直迫12宮
最正個隻限定EW一定要追 x 2。樓主加油:75:
差多2,3
小弟等ova版,所以除wing 4隻外,其餘4子冇入
你好,我都係ROBOT魂 WING FAN,依家隻多魯基斯2炒起左,入手會有D難度,同埋WING EW 版,你應該都有啦~之後重有隻珍珠色的WING ZERO,都值得一入~
我自己就無入D卒機個D,其他都齊哂~~
Add marks for your 1st post and welcome to TD.

Support you here again instead of Gundam ...
Douglas.M.Saint 發表於 13-6-2014 11:43 AM

多謝偶像德哥既支持XD
最正個隻限定EW一定要追 x 2。樓主加油
mudwk 發表於 13-6-2014 11:49 AM

支持一下
最正個隻限定EW一定要追
kyo353 發表於 13-6-2014 11:38 AM

九條魚後追算係咁∼{:1_206:}

Gundam Wing Fans, 支持下。  只Wing Zero Custom 普通版同會場版都有,個人認為只會場版好睇好多,冇普通版咁膠等埋今個月只死神就齊人,跟住就系等最期待嘅OVA版出埋四子就大團圓結局
Wing系我第一套睇曬Gundam,超正 :$
呢 set robot 好正~ 如果咁多套 gundum都出齊就氣勢囉
震撼程度直迫12宮
denniskwong 發表於 13-6-2014 11:43 AM

真系好正,又平
淨計五子三套都15只(重炮同沙漠要雙入+魂限parts重組初代版本)
你好,我都係ROBOT魂 WING FAN,依家隻多魯基斯2炒起左,入手會有D難度,同埋WING EW 版,你應該都有啦~之後 ...
kkkiii0079 發表於 13-6-2014 03:16 PM

我都後悔當初平冇入只多魯基斯2,我對於本來個造型就一般,而且因為好多師兄話設計唔好個頭轉唔到。點知後來出多魯基斯1就想齊人...魂限野冇得再版:79:
支持師兄:71:要儲齊呢set都唔易:shiny:
我都後悔當初平冇入只多魯基斯2,我對於本來個造型就一般,而且因為好多師兄話設計唔好個頭轉唔到。點知 ...
wingsiu 發表於 14-6-2014 02:11 AM

入多2係因為愛而已∼∼哈哈
見到此牆,就知樓主對w系列的愛!
由於笨大有魂限策略,小弟也不敢入坑:DD
現在只可登人高興!