Toysdaily 玩具日報

每位男士的家中, 都會出現的東西--高達 (RX-78-2 C.A. Ver Ka)

原帖由 nelngan 於 25-1-2008 02:51 PM 發表
yes! 馬沙專用 pls share how much?

大大, 我都想知呢隻咩價位
thx
仲有新年入返多d紅色o既玩具如果屋企人鬧買得太多都可以解釋話因為新年要買紅色野嘛:x :x
頭像被屏蔽
:72: 不知所謂的版本......紅色....真係FEEL唔到呢隻色配上RX-78之後有幾靚........

遲下....配黑色三連星配色RX-78......全藍色賴巴專用RX-78.......:31:

入得好!又是我的必買品。
原帖由 iamvampire 於 26-1-2008 12:32 AM 發表
:72: 不知所謂的版本......紅色....真係FEEL唔到呢隻色配上RX-78之後有幾靚........

遲下....配黑色三連星配色RX-78......全藍色賴巴專用RX-78.......:31:

你唔好俾笨大聽到呀~~
如果唔係....:p
請問在那裡入的呢?
原帖由 toysman 於 25-1-2008 11:31 PM 發表
極度同意樓主所講既說話.........
出嚟做野之後真係好似要不停買玩具減壓咁.......
攪到阿媽成日都鬧:80:

不如諗下,我o地除o左識將o的錢用o黎買玩具之外,

仲識做o的乜...?
樓主5講比人聽 how much :42: why:?
請問在那裡入的呢?
Super H.C.M. Pro (1/144 RX-78) is also a good selection.
原帖由 nelngan 於 26-1-2008 10:56 AM 發表
樓主5講比人聽 how much :42: why:?

無他的, 因為市場情報o個度已經開o左個topic, 所以我唔想重複, 我都係around 4魚半入手的~
:love:
頭像被屏蔽
唉, 我都係好討厭G戰機先唔買呢個系列

不過紅色我又唔鍾意...:49:
請問在那裡入的呢?
原帖由 熱狗 於 26-1-2008 12:24 發表
唉, 我都係好討厭G戰機先唔買呢個系列

不過紅色我又唔鍾意...:49:

其實連富野都勁唔鍾意G戰機,超唔合理的設計,真係katoki改版都合理化唔返.
係贊助迫Sunrise加入套片,所以電影版先飛起佢.
原帖由 K66 於 26-1-2008 01:35 PM 發表

其實連富野都勁唔鍾意G戰機,超唔合理的設計,真係katoki改版都合理化唔返.
係贊助迫Sunrise加入套片,所以電影版先飛起佢.

富野o係TV時都唔鐘意? 我諗當時鐘意玩呢d合體先有o既o者, 仲有「空中貨櫃」係都掉兩件g parts玩空中合體咪仲離譜, 仲要林有德話唔知幾多幾多秒要完成, 仲有老虎鞭...., 如果以現在角度重拍重新設定0079就好咯, 最好無埋核戰機
:DD