Toysdaily 玩具日報

[其他] Lego宇宙大帝 <快怏去...大結合..!!!>

:Q :Q :Q ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~好勁呀~~~~~~~~~~~~~~~~~:Q :Q :Q
LEGO達人呢!!!:71:
頭像被屏蔽
神啊!希望超合金魂會出宇宙大帝!期待左10幾年呢只重出。。。
原帖由 x2toys 於 4-1-2008 11:05 發表
神啊!希望超合金魂會出宇宙大帝!期待左10幾年呢只重出。。。

.......大家咁話.....六神同大武士都有啦... 睇怕宇宙大帝, 金毛獅王, 高狄安都好快有望.....:43: :43:
I don't play lego, but i think you are very very "strong":71:
基本上......
樓主可以唔使買超合金暈~~~~
omfg~~~ wait, cannot swear here,
oh my fantastic god~~~~~ but man, your brother is better than jesus:71:
可變形~~
比例ok~~
可動性﹐good~~
配件﹐excellent~~
原帖由 Called_Wind 於 2-1-2008 12:59 發表
這兩位大大是神還是惡魔??:@

模型和合金玩具對你們已經沒意義了:DD

多謝誇獎,,,,,其實我哥哥都好鍾意同都有繼續砌模型, 遲&#21874;可以post&#21874;佢&#22021;模型作品比大家睇........而我一直係超合金魂&#22021;支持者.....:love: :love: :love:
好犀利:46:
Amazing work.:52: :52: :52:
無話可說!:50: 正爆:71:
西利到無話可說 !!! :Q
睇了又睇...都是"勁":no:
我看見神.........................................................:52:
頭像被屏蔽
:71: :71: