Toysdaily 玩具日報

[其他] Lego宇宙大帝 <快怏去...大結合..!!!>

神人:78: :78: :78:
:71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71:
~好神啊:50: ...真是厲害:shiny: ..竟然可以用樂高組成:$
你哥哥一發功真係唔係講笑, :he:
可以造到合體, 太神:$
原帖由 Isoflurane 於 31-12-2007 23:51 發表
Would you consider to apply as designer in LEGO company? If I were the CEO, I would hire you right-a-way!

Thanks.......LEGO designer..?...:D :D ...I hope so...
嘩....勁到呢...好勁呀....我諗砌一隻真係要好多時間同錢...OO:50:
大大真係好勁:@
高手~仲好高:$
頭像被屏蔽
人在放屁! 星空閃過那是我在太空飛...:o
像戰機~~:o :o

神, 幾時出圖比大家照住來砌呀? :(
宇宙大帝係我至愛,但細個家境唔好無錢買。到而家大左又無廠出佢 d product,好灰!:79:

大大你可以用 Lego 做到宇宙大帝真係好勁,好想好似你咁叻不過無乜可能:56:
勁!!!:@
原帖由 熱狗 於 1-1-2008 01:10 發表
人在放屁! 星空閃過那是我在太空飛...:o
像戰機~~:o :o

神, 幾時出圖比大家照住來砌呀? :(

呢個問題真係要同阿哥諗諗, 因為根本無圖, 要畫張圖出&#22175;真係有難度..........:shy:
好正呀~~
有神!快拜:64:
amazing :71: